Pazar Postası 'Anneler Günü için bir çiçek yeterli...'
Paylaş
'Anneler Günü için bir çiçek yeterli...'

Ekranların en çok beğenilen yüzüyken bir anda evlenip iki çocuk sahibi olan Gül Gölge Saygı, iki doğumun ardından fazla kilolarının tamamını verip adeta kendini yeniden yarattı

Çalışma hayatından şimdilik uzak duran Gül Gölge Saygı MAG Dergisiyle özel bir çekim ve röportaj yaptı.

Haberin Devamı

Özel hayatınızda nasıl birisiniz?

Eğlenmeyi, gülmeyi seven biriyim. Spor, hayatımın büyük bir parçasını kaplıyor. Vaktimi de en çok çocuklarımla birlikte hayvanlarla geçiriyoruz.

Formunuzu nasıl koruyorsunuz?

Ben şanslı biriyim, formumu genlerim koruyor. Her zaman tempolu yürüyüş, yoga ve binicilik yapıyorum.

Farklı güzellik sırlarınız var mı? Cilt bakımı için neler yaparsınız? Temizlik, güzelliği korumanın baş şartı bence. Kullandığım kremleri memnun olsam da alışkanlık yapmasın diye sık sık değiştiririm. Ellerim için geceleri sürdüğüm yüz kreminden kullanıyorum. Maskelerim vardır, haftada bir onları mutlaka uygularım.

Modayı nasıl takip ediyorsunuz?

Modacılardan kimleri beğeniyorsunuz? Modayı hissettiğim gibi takip ediyorum. Çok kuralcı biri değilim.

Haberin Devamı

Tarzınızı tanımlamanızı istesek neler söylerdiniz? Sizce bu sezonun öne çıkanları neler?

Rock chic tarzını beğendiğimi söyleyebilirim ama ben kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle giyiniyorum. Benim için neon renkler ön planda...

Sosyal sorumluluk projelerinde sizi sık sık görüyoruz...

Bu konuda emek verenleri canı gönülden kutluyorum ve ben de elimden geldiği kadar yapılan organizasyonlara katılıyorum. Daha duyarlı olmalıyız diye düşünüyorum.

Anneler gününde yapmayı planladığınız özel bir şey var mı?

Kendi annem için var... Sevdiği çiçekleri ve her zamanki çilekli pastasını alıp ona gideceğim. Benim için bizim evde ne düşünüyorlar bilmiyorum ama bir çiçek yeterli.

Bir gününüz nasıl geçiyor?

At üstünde... Vaktimin çoğunu üye olduğum binicilik kulübünde geçiriyorum. Atımı yıkamak, gezdirmek, onunla vakit geçirmek benim en güzel terapim. Çocuklarım da çok zevk aldığı için çok mutluyum...

İletişim fakültesi mezunusunuz ve kendi mesleğinizi yapıyorsunuz... Çocukluğunuzdan beri istediğiniz, hayalini kurduğunuz meslek bu muydu?

Evet, benim üniversite sınavı zamanımda yirmi dört tercih hakkımız vardı, ben ise tek tercih yapmıştım. Ama kamera arkasını düşünerek. Yani yönetmen olmak istiyordum. Fotoğraf çekmeyi ve hayatı görüntülemeyi çok seviyorum. Eğer televizyoncu olmasaydım avukat ya da psikolog olmayı isterdim.

Haberin Devamı

Ekranların en çok takip edilen yüzüyken bir anda her şeyi bırakıp aile hayatına yöneldiniz. Peki sizi bir daha ne zaman ekranlarda göreceğiz?

Kendimi içinde görmek istediğim bir iş olduğunda...

Gelecekteki planlarınız neler?

Gelecek için çok plan yapmayı doğru bulmuyorum. En yakın planım çocuklarımla yaz tatilinde Londra’da bir binicilik kulübüne gitmek.

(13.05.2012 tarihli Pazar Postası'ndan alınmıştır.)