Pazar Postası Bu çocukların hepsi yıldız olmak istiyor
Paylaş
Bu çocukların hepsi yıldız olmak istiyor

Hepsi güzel, hepsi heyecanlı, hepsinin gözü yükseklerde! Best Model of Turkey, Türkiye’nin yeni top modellerini seçti. Kim bilir hayatın açtığı bu ışıltılı kapı onları hangi noktaya taşıyacak?

IŞIL CİNMEN
isil.cinmen@posta.com.tr
Fotoğraf: Bahadırhan Erkoç


Hayalleri oyuncu olmak, star olmak, yıldızların arasına çıkmak. Dillerinde Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit’in isimleri...

Yani Best Model of Turkey’deki selefleri... (Bu isimlerin arasında neden kadın yok? Aklıma takıldı şimdi!) Neyse efendim... Fotoğraflara dikkatli bakın, belki de geleceğin yıldızı bu altılının arasındadır! Karşınızda Türkiye’nin yeni yıldız adayları...

Best Model of Turkey Gizem Kayalı (22)

HEP GÜZELDİM TAKLİT EDİLDİM


Boy: 1.80 / Kilo: 56 (85-64-94)
Burcu: Koç
Vücudunda en beğendiği yer: Gözleri
En beğenmediği yer: Yok
En beğendiği kadın: Annesi
En beğendiği erkek: Kenan İmirzalıoğlu

Işıl’ın gözlemi: Güzel olmasına güzel ama sanki 22 yaşında değil de 52 yaşında! Öyle bir ağırbaşlılık, öyle bir olgunluk. Pamuklara sarılıp büyütülmüş de hayata elinin kenarını değdirmemiş gibi... Güzelliğine yaşamın ışıltısını eklemeyi başarırsa önünde kimse duramaz.

- İstanbul’da doğup büyüdüm. Annem Trakyalı, babam Konyalı. Bir ağabeyim var.

- El bebek gül bebek büyüdüm ama hiçbir zaman şımarık olmadım. Hiçbir kötü olay yaşamadım ve çılgınlık da yapmadım. Sakin bir insanım. Biraz titizim, çok planlıyım.

- Birinci olmak için bu yarışmaya katıldım, çok şükür nasip oldu. Birinci seçildikten sonra eleştiriler hemen başladı. Yok burnum büyükmüş, burun farkıyla birinci olmuşum vs. Kusur bulmak zorunda hissediyorlar kendilerini. Hanımefendiliğim için söylenenler beni onurlandırıyor.

- Örnek alınan biri olmak istiyorum. Taklit edilmeyi hiç sevmem ama çocukluğumdan beri hep taklit edildim çünkü hep güzeldim ve kıskanıldım.

- Sevgilim yok. Gelecekte iyi bir eş ve iyi bir anne olmak istiyorum.

- İstanbul Üniversitesi’nde Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi okuyorum. İyi bir model olmak istiyorum ama oyunculuk da ilgimi çekiyor.


Best Model of Turkey Onur Seyit Yaran (20)

MODELLİK BİR YERE KADAR, OYUNCULUK SONUNA KADAR

Boy: 1.87 / Kilo: 78
Burcu: Oğlak
Vücudunda en beğendiği yer: Karın kasları
En beğenmediği yer: Ayaklar
En beğendiği kadın: Kate Upton
En beğendiği erkek: Ashton Kutcher

Işıl’ın gözlemi: Masum bir yakışıklılığı var, kızlar ona bayılacaktır. Oyunculuk konusunda aldığı eğitimi devam ettirirse, neden yeni Çağatay Ulusoy o olmasın?


- İstanbul Bakırköy’de doğdum. Yarışmadan bir gün önce dedemi kaybettik, üzgündüm ve yarışmadan önceki gece tek başıma kaldım, hayatımın en zor günüydü.


-Bu yıl Yeşim Salkım’ın klibinde oynadıktan sonra çevremdekiler modellik yapmamı önermeye başladı. En iyilerin içinde sivrilip sivrilmeyeceğimi görmek için bu yarışmaya katıldım ama birinci olmayı beklemiyordum. Yarışmanın kamp döneminde erkekler iyi arkadaşlıklar kurdu ama kızlar genellikle birbirlerini yemekle meşguldüler.


- Lisede popüler bir çocuktum. Genelde ilk adım kızlardan gelirdi. En uzun ilişkim üç yıl sürdü.


- Haliç Üniversitesi Spor Akademisi’nde 3. sınıf öğrencisiyim. Okulu dondurdum. Oyuncu olmak istiyorum çünkü oyunculuğun önü modellikten daha açık. İleride zor bir rol gelirse ne yaparım bilmiyorum, ahlaki sınırlar içindeki her şeyi kabul ederim.



Miss Bikini ve Best Model İkincisi Ayşenur Çetin (18)

HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM


Boy: 1.78 Kilo: 50 (86-60-89)
Burcu: Akrep
Vücudunda en beğendiği yer: Yüzü
En beğenmediği: Sesi
En beğendiği kadın: Barbara Palvin
En beğendiği erkek: Kıvanç Tatlıtuğ

Işıl'ın gözlemi: Yaşının kadını. Cıvıl cıvıl, neşeli, rahat, komik, biraz dedikoducu. Azimli olursa ve eğitim alırsa hayallerini gerçekleştirmemesi için bir sebep yok.

-İstanbul’da doğdum, büyüdüm. Babam Kocaelili. Tek çocuğum. Annem ve babam ben 20 aylıkken ayrılmışlar. Annemle birlikte yaşadım. Babamı çok uzun süre görmedim ama yarışmadan sonra arayıp, tebrik etti. Babasız büyümenin beni güçlü bir insan yaptığını düşünüyorum.

- Daha 4 yaşlarındayken anneme dünya güzeli olacağımı söylermişim. Ben birinci olmak için bu yarışmaya katıldım. İkinci seçildiğim için de mutluyum ama çoğu kişi favorisinin ben olduğumu söyledi. Biraz haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ama bu bir güzellik yarışması değildi sonuçta... Demek ki Gizem’in ölçüleri modellik için daha uygunmuş.

-Ergenlikte güzel değildim. Boyum herkesten uzundu, çok zayıftım. Leylek gibi olduğumu söylerlerdi ama artık kuğu gibi olduğumu söylüyorlar.

-Henüz aşık olmadım. Kariyerimin başında aşkla meşkle uğraşmak istemiyorum. Bir yıl önce reddedilmiştim. “Seni seviyorum ama sevgili olmayalım” demişti ama bir baktım yarışmada önlerde oturmuş beni izliyor, şaşırdım.
-Beykent Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği okuyorum ama oyuncu olmak istiyorum.

Best Model İkincisi Okan Demirok (18)

5 GÜNDE 10 KİLO ALDIM


Boy: 1.87 /Kilo: 90
Burcu: Akrep
Vücudunda en beğendiği yer: Yüzü
En beğenmediği yer: Bacakları.
En beğendiği kadın: Kendall Jenner
En beğendiği erkek: Erdal Beşikçioğlu

Işıl’ın gözlemi: Açık sözlü, içi dışı bir, centilmen. Yapmak istediği mesleğin eğitimini almaya başlamış bile... Yemeği azaltıp kendine dikkat ederse, sanıyorum adını sık duyarız!

-Annem ve babam Yugoslavya göçmeni. İstanbul’da doğdum.

- Yarışmaya katılmaya aniden karar verdim, aslında benim yaptığım ve devam etmek istediğim meslek oyunculuk... Kendi aramızda kızlarda kim birinci olur diye tahmin yürütüyorduk ama hiçbirimiz birinciyi tutturamadık.

-Yarışmaya girmeye karar verdiğim andan itibaren kendime çok dikkat ettim. Ama yemeklerde o kadar gözüm kalmış ki; yarışmadan sonra önüme gelen her şeyi yedim. Yarışma günü 80 kiloydum fakat şimdi 90 kiloyum. Sadece beş günde! Ama şimdi yemeyi bırakıyorum.

- Hiç aşık olmadım. Hoşlanıp da elde edemediğim kız olmadı çünkü gözüm yükseklerde değil.

-Üniversiteye Belgrad’da girdim ama dondurdum. Türkiye’ye dönüp Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldım. Tiyatro yapıyorum. Rol kısıtlamam yok, oyuncu olan hayatın her halini canlandırabilmeli. Hayalim star olmak.




Best Model Üçüncüsü Parıl Erdem (21)

ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSUYDU MODEL OLDU


Boy: 1.85 / Kilo: 64 (82-65-92)
Burcu: Akrep
Vücudunda en beğendiği yer: Yüzü
En beğenmediği yer: Alt karın bölgesi
En beğendiği kadın: Elsa Hosk
En beğendiği erkek: Daniel Radcliffe

Işıl’ın gözlemi: Bacakları çook güzel, kendisi de çok sempatik. Ancak ileride model ya da oyuncu olmayı kafaya koyduysa kamera ile barışmanın bir yolunu bulmalı!

- İzmir, Karşıyakalıyım. Tek çocuğum. Sporcu bir ailede doğdum. Babam eskiden Fenerbahçe’de oynuyordu, şu anda antrenörlük yapıyor. Annem de basketçi. Ben de milli basketbolcuydum ama basketbol oynarken diz kapağım çıktı. 18 yaşındaydım, ameliyat oldum ve hayatımın yönü böylece değişti.

- Ergenlikte çok kiloluydum, bildiğiniz şişman ördek yavrusuydum. Kilo vermek kişiliğimi de değiştirdi; özgüvenim arttı. O şişman ergen kıza, bir gün Best Model’de dereceye gireceğini söyleseniz dalga geçtiğinizi sanıp çok üzülürdü...

-Sevgilim var, 1 yıldır beraberiz.

- Bilgi Üniversitesi’nde Sahne ve Gösteri Sanatları okuyorum. Oyunculuk ve modelliği bir arada yürütmek istiyorum. Oyuncu olursam “Öpüşmem, sevişmem” gibi kurallarım olmaz.


Best Model Üçüncüsü Doğan Bayraktar (20)

TANIMADIĞI KIZLAR BULUŞMAK İSTİYOR


Boy: 1.87 / Kilo: 84
Burcu: Boğa
Vücudunda en beğendiği yer: Omuzları
En beğenmediği yer: Yok
En beğendiği kadın: Irina Shayk
En beğendiği erkek: Kıvanç Tatlıtuğ

Işıl’ın gözlemi: Vücudu gerçekten hoş. Omuzları, karın kasları, adonisleri... “Kızlar haklı” deyip, susuyorum.

- Bulgaristan göçmeniyiz. İstanbul’da doğdum. Annem ve babam ben 10 yaşındayken ayrıldılar ama hala arkadaşlar.

- Oyuncu olmak istiyorum. Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ da böyle keşfedildi.

- Kızlarla aram hep iyi oldu. İlk ilişkimi 15 yaşında yaşadım ama hiç uzun ilişkim olmadı, Şu anda sevgilim yok. Sarışın, orta boylu, söz dinleyen kadınlardan hoşlanıyorum. Biraz maçoyum, sevgilimin yarışmaya katılmasını istemezdim. Dereceye girdikten sonra sosyal medyadan gelen mesajlarda büyük artış oldu; genelde buluşmak istiyorlar.

- Nişantaşı Üniversitesi’nde Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümünde okudum.

POSTA KARNAVAL

Haberin Devamı