Pazar Postası Ezber bozan plaj 'Playa Tropical'
Paylaş
Ezber bozan plaj 'Playa Tropical'

Uzun ve yorucu geçen kış yorgunluğunu, stresini Maldivler plajlarını kıskandıran incecik bembeyaz kuma, pırıl pırıl göz kamaştıran turkuaz denize sahip bir yerde geçirmek ister misiniz? O halde hayal ettiğiniz yerin adresi Çeşme Altınkum’da yaz başında açılan Playa Tropical.

Palmiye, muz ve tropik bitkilerin onlarca çeşidiyle bezeli işletme, tam anlamıyla cennetten bir köşe. Plajın incecik bembeyaz kumu şaşırtıcı bir güzellikte. Mekanın sahibi 1994’te Çeşme’ye ‘beach club’ kültürünü getiren ‘Fly Inn Beach’in sahibi Hakan Dalokay. Ortağı da Türkiye’yi uluslararası müzik arenasında en üst düzeyde temsil eden DJ Ali Kuru. Miami, Tulum, İbiza ve Mikonos başta olmak üzere dünyanın her yerinde muhteşem performanslar sergileyen Ali’yi perşembe geceleri burada dinleyebilirsiniz. 18 yaş altının alınmadığı işletme, 250 kişilik ve bu kapasite sınırı kesinlikle aşılmıyor. Giriş ücretiyse 650 lira. Krallara layık geniş, konforlu yatak kıvamındaki şezlonglar Christian Dior imzalı ve her birinin mekana maliyeti 33 bin lira.

Haberin Devamı

KALİTELİ MÜZİK, ENFES YEMEKLER

Geçen yıl dünyada ilk kez Dubai’de bir otel plajında görücüye çıkan bu şezlonglar, bu yaz da Playa Tropical’deki yerini almış. Şu an sezonun düşük kapasiteli geçmesi sebebiyle mekan hafta içi 21.00’de kapanıyor. Cuma, cumartesi ve pazar geceleri Türk ve dünyaca ünlü DJ’lerin müzikleriyle eğlence 24.00’e kadar sürüyor. Restoranında Ege mutfağının enfes yemeklerinin her türünü tadabilirsiniz. Ya da Holywood’un meşhur Japon Şefi Keizo Okitasan’ın dünyaca ünlü restoranı İOKİ’nin Japon ve Asya mutfağının seçkin yemekleriyle burada damağınıza ziyafet çekebilirsiniz.