Pazar Postası Kulüp gibi kulüp
Paylaş
Kulüp gibi kulüp

Rahmetli Ceylan Çaplı 80’lerin ortasında Taksim Talimhane’de 70 kişilik Club 14’ü açtı. Burası İstanbul’da eğlence anlayışını kökten değiştirmişti.

Mekan öyle popüler oldu ki Ceylan, mekanın 100 metre ilerisinde 19 ve 20 adında iki kulüp daha açtı. Üç kulüp her gece tıklım tıklım doluyor, eğlence sabaha kadar devam ediyordu. Burada statü parayla değil stil ve eğlenceyle elde ediliyordu. Beyaz yakalılar kapıda sırada beklerken, marjinallere kapı önündeki kırmızı kordonlar sonuna kadar açılıyordu. İstanbul’da artık böyle kulüpler kalmadı. O muhteşem geceleri yaşayanlara müjdem var. Uzun yıllar efsane Etiler Şamdan’ın işletmeciliğini yapan Selma Şeşbeş, Yeniköy’de Percy adında harika bir gece kulübü açtı. Tam da kaliteli müzik dinleyip gönlünce dans edip eğlenmek isteyenlere göre.

Haberin Devamı

KALİTELİ MÜZİK KESİNTİSİZ EĞLENCE

İlkbaharda cuma ve cumartesi 22.00’den sonra açılan kulüp, bu ay itibarıyla hafta içi 17.00’den itibaren hizmet vermeye başladı. Muhteşem Boğaz manzarasına karşı barda oturup içkilerinizi yudumlayıp, unutulmaz sohbetler edin. Hava kararınca da ünlü DJ’lerin harika müzikleriyle kulağınızın pasını silin, havanız yerine gelince de “Kim ne der?” demeyin kasılmadan, gönlünüzce dans edip kurtlarınızı dökün ve eğlenin. Mekanda 1 Haziran itibarıyla perşembe ve cumartesi geceleri saat 17.00’den sonra Şamdan geceleri düzenlenecek. Tabii ki Selma Şeşbeş ve DJ Burak Yontarkol organizasyonuyla. Diğer günlerde resident DJ Ahmet Yenerer ve sürpriz DJ’ler gün batımında mekanın terasında özel çok partiler gerçekleştirecek. Keyfiniz ve eğlenceniz bol olsun.

Haberin Devamı

ÖNCE YEMEK SONRA DANS

Percy, Türk, İtalya, İspanya, Meksika ve Peru’nun geleneksel deniz ürünlerinin bir arada sunulduğu Azur restoranın üst katında. Denize sıfır mekana ister gün batımında, ister akşam gidin. Michelin Guide İstanbul 2023’ün ilk seçkisinde yer alan restoranda midenize ve damağınıza ziyafet çekin. Yemek sonrası da kendinizi Kulüp Percy’ye atın.