Pazar Postası Öğrenciler için İstanbul'a yakın tatil rotaları
Paylaş
Öğrenciler için İstanbul'a yakın tatil rotaları

Sömestr tatili başladı. Bu dönemi, çocuklarıyla birlikte tatil yaparak geçirmek isteyen ailelere; İstanbul’dan iki-üç saatlik araba yolculuğuyla ulaşabilecekleri tatil yerlerini listeledik. Bekir Saçar / bekir.sacar@posta.com.tr

YEDİGÖLLER

Haberin Devamı

Güzeldere Şelalesi, Sazlıgöl, Nazlıgöl, Deringöl, Seringöl, Büyükgöl ve Gölcük Gölü’nü gezin. Büyüleyici manzaraların fotoğraflarını çekin.

SAPANCA

Maşukiye, Kırkpınar köyleri gibi doğal güzelliklerin yanı sıra; tarihi camileri ve Bizans kalıntılarını gezin. Ayrıca Sapanca, Kartepe Kayak Merkezi’ne çok yakın.

PRENS ADALARI

Prens Adaları günübirlik ve kısa tatiller için ideal seçenek. Tarihi köşkler arasında yürüyüş yapın, bisiklete binin, restoranlarda keyifli yemekler yiyin.

YENİCE KENT ORMANI

Burada günübirlik kamp yapabilirsiniz. Bisiklet, kaya tırmanışı, kuş gözlemi, foto safari, botanik yürüyüşler ve rafting yaparak huzurlu bir tatil geçirme şansınız olabilir.

RİVA

Riva’nın Elmasburnu Tabiat Parkı’nda yürüyüş yapın, kumsalda oturup dalgaların sesini dinleyin. Kafe ve restoranlarda yeni tatlar deneyin.

Haberin Devamı

POLONEZKÖY

Polonezköy’ün güzel doğasında, yemyeşil ormanda yürüyün, at binin, piknik ve mangal keyfi yapın. Akşam da pansiyonunuzda derin bir uyku çekin.

BURSA

“Hem tarihi olsun, hem ekstrem sporlar yapalım” diyorsanız aradığınız yer Bursa. Cumalıkızık’ı ve Trilye’yi gezin, Uludağ’da kayak yapın.