Pazar Postası Şimdi sağlıklı fast food
Paylaş
Şimdi sağlıklı fast food

Şimdi sağlıklı fast food

Eylem Keskin

Haberin Devamı

eylem.keskin@posta.com.tr

Fast food tüketmeyenimiz neredeyse yok. Fazlasının zararlarını bilmeyenimiz de. Ancak yeme içme dünyasında yeni trend sağlıklı fast food. İstanbul’un en popüler semtlerinde arka arkaya dükkan açan Bread’s de ‘İyi ye, iyi yaşa’ sloganıyla hem sağlıklı hem de lezzetli fast food ürünler sunuyor...
Bread’s’i hem unlu mamuller, çeşit çeşit ekmekler sunan bir fırın, hem dünya mutfağından lezzetler tadabileceğiniz bir restoran, hem de kahvenizi yudumlayıp cheesecake’inizi yiyebileceğiniz bir kafe olarak tanımlamak mümkün. Türk ve dünya mutfağından 70’den fazla lezzeti İstanbullular’la buluşturan Bread’s, günün her saatine uygun ürün çeşitleriyle dikkat çekiyor. Sebzeler mevsiminde kullanılıyor, ekmekler günlük olarak üretiliyor. Tüm ürünlerde sıvı yağ ve deniz tuzu kullanılıyor. Özellikle kendi üretimi tahıllı, panini ve ciabatta ekmeğinden hazırlanan soğuk ve sıcak sandviçler, damak zevkine göre şekillendirilebilen salatalar, özel soslarla lezzetlendirilen makarna ve pizza çeşitleri yoğun ilgi görüyor. Tabii bütün bunlar masaya en hızlı şekilde getiriliyor ve öncelikli olarak müşterinin sağlığı düşünülüyor.

Haberin Devamı

Kahvaltı kutuları ilgi görüyor

Diyelim ki kahvaltı yapmak istiyorsunuz ama vaktiniz yok. Öyle poğaça, simitle de geçiştirmek istemiyorsunuz. Bread’s’te doya doya kahvaltı yapmak isteyenler için hazırlanmış kahvaltı kutuları yer alıyor. İçinde bal, reçel, peynir ve zeytin çeşitleri var. İsterseniz kaymak da ilave ediliyor. Bread’s’te diyet yapanlar, vejetaryenler ve çocuklar da unutulmamış, onlar için de özel menü alternatifleri var. Rafine şeker içermeyen, meyve konsantrelerinden ve tam tahıllardan üretilmiş sağlıklı tatlılar diyet yapanların en çok tercih ettiği lezzetler arasında. Şık dekorasyonuyla da dikkat çeken Bread’s’te fiyatlar çok uygun. Sandviçler 3.90TL’den, salatalar 4.90 TL’den başlıyor. Çay ve simitse 1.95 TL. İçinde beyaz peynir, kaşar peyniri, ev yapımı reçel, tereyağı, siyah/yeşil zeytin, domates, salatalık ve balın olduğu kahvaltı 9.90 TL. Karışık pizza ise 12.90 TL’den satışa sunuluyor. 3 ay gibi kısa bir sürede 34 restorana ulaşan Bread’s’te satılan her şeyi paket olarak da almak mümkün. Ayrıca internetten ya da 444 81 82 numaralı çağrı merkezinden de sipariş verebiliyorsunuz.

Haberin Devamı