Pazar Postası Sömestr tatilinde en güzel etkinlikler
Paylaş
Sömestr tatilinde en güzel etkinlikler

Milyonlarca öğrenci için yarıyıl tatili geldi çattı. Tatil 23 Ocak’ta başlıyor. İki hafta sürecek sömestr tatilinde çocuklar için hazırlanan eğlendirici ve öğretici onlarca etkinlik var.

ZORLU PSM SAHNESİ

Haberin Devamı

Akbank Çocuk Tiyatrosu ve Zorlu PSM iş birliğiyle, Akbank Çocuk Tiyatrosu’nun 50’nci yılı için tiyatro sahnelerine kazandırılan ‘Peter Pan ve Varolmayan Ülke’ oyunu 14 Ocak-18 Şubat tarihleri arasında izlenebilir. Ayrıca J.M. Barrie’nin ünlü romanı Peter& Wendy’den uyarlanan pek çok tiyatro oyununa ve filme ilham veren ‘Kusursuz Dünya’ müzikali, yepyeni bir yorumla 22-31 Ocak tarihleri arasında Turkcell Platinum Sahnesi’nde görülebilir.

ESBAŞ UZAY KAMPI (İZMİR)

Uzay bilimleri ve teknolojileri alanında çocukları bilinçlendirmeyi hedefleyen uzay kampı, çocuklarınızın ufkunu açıp harika deneyimler yaşayabilecekleri çok özel bir kamp. Öğrenciler bu kampta astronot simülatörleriyle eğitim, dijital gezegen evinde astronomi dersleri, roket yapımı ve fırlatılması gibi özel sunumlarla unutulmaz eğlenceli deneyimler yaşayabilirler. İngilizce olarak düzenlenen programlara katılarak lisanlarını ilerletebilirler.

Haberin Devamı

İKSV

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 24 Ocak - 4 Şubat tarihleri arasında öğrenciler için birbirinden eğlenceli ve öğretici 10 etkinlik düzenliyor. Çocuklarınızı, uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenen ‘Fidias’ın Hayali’ mimari tasarım atölyesi’, ‘Medusa’nın Gizemi’ maske yapım atölyesi, ‘İstanbul’un Efsane Yaratıkları’ haritalama atölyesi, ‘Çocukların Şehir Postası’ gazete atölyesi, ‘Zephyros’un Melodik Rüzgarları’ müzik atölyesiyle buluşturabilirsiniz.

MÜZE VE EĞLENCE PARKLARI

Sömestr tatilinde İstanbul dışına çıkamayacak öğrenciler, birbirinden eğlenceli müzeleri, lunaparkları, oyun alanlarını ziyaret edip harika vakit geçirebilirler. Miniatürk, Rahmi M. Koç Müzesi, İstanbul Oyuncak Müzesi, Barış Manço Müzesi, ViaSea Akvaryum, Uçurtma Müzesi, Çikolata Müzesi, Madame Tussauds, İstanbul Akvaryum, Darıca Hayvanat Bahçesi, Torium Snowpark, Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, Legoland ve Kidzania çocuklar için biçilmiş kaftan.

KAYAK TATİLİ FIRSATI

Öğrencilerin sömestr tatilinde olmazsa olmazı kayak tatilidir. Sizler de çocuklarınızla tatilinizi beyaz cenette karlar üzerinde yuvarlanıp, kartopu oynayarak, kayak, snowboard ve çeşitli doğa sporları yaparak geçirmek istiyorsanız; Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken, Sarıkamış gibi gözde kayak merkezlerine rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın.

Haberin Devamı