Pazar Postası 'Tek gecelik çok ilişki yaşadım'
Paylaş
'Tek gecelik çok ilişki yaşadım'

'Tek gecelik çok ilişki yaşadım'

Her geçen gün başarı grafiği yükselen, büyük bir hayran kitlesinin takip ettiği, yakışıklı bir adam, ünlü bir pop yıldızı. Nezaketi, samimiyeti, sıcacık tebessümü ile, hayatınızda olmasını isteyeceğiniz bir insan. Tanrı onu; ruh ikizini, güzeller güzeli Eliz’ini göndererek ödüllendirmiş sanki. Yakından tanıdığınızda ise; çektirdiği sıra dışı resimlerin, çılgın fikirlerinin arkasından, çok farklı bir Murat Boz çıkıyor karşınıza... Konuştukça hayranlığınız artıyor. Sohbetimizde aldığım yanıtlar karşısında, hayretler içerisinde kaldığımı itiraf etmeliyim. Onun yaşında ve konumundaki genç bir erkeğin, hayatı bu denli doğru okuyabileceğini tahmin edemezdim. Yaşı kemale ermiş ama hala hayatın iplerinin kadınların elinde olduğunu anlayamayan, kadının dünyasına girdiğini ve her şeyi bildiğini zanneden zavallı erkeklerin, her yaş grubundaki insanların, öğrenecekleri çok şey var bu röportajda...

Haberin Devamı

Röportaj: Oya Germen

oyagermen@hotmail.com

Gönlünde yatan aslan futbolcu olmaktı, neden vazgeçtin?

Ya topçu olacaktım ya da popçu. Popçu oldum. Aslında annemin sayesinde oldu. Erkeklerin hayatını şekillendiren kadınlardır.

Aferin Murat, erkeklerin hayatını kadınların şekillendirdiğini çok genç yaşta fark etmişsin...

Hayatımı önce annem sonra Eliz şekillendirdi. Okul dönemimde şarkı söylerdim. Annem, “Müzik konusundaki bu yeteneğini değerlendirmemiz lazım” dedi. Futbolcu olmam yönünde de ısrarlar vardı ama annemi dinledim. İyi ki de dinlemişim.

Hala çirkin olduğunu düşünüyor musun?

Çirkin ördek yavrusuyum hala. Yok canım şaka. Evet, bir ara hiç beğenmezdim kendimi.

Neden?

Çok zayıftım, yüzüne bakılacak bir adam değildim, sivrisinek modunda dolaşıyordum!

Haberin Devamı

Şimdi?

Artık beğeniyorum. Özgüvenim tam. Vücudumu da beğenirim, yüzümü de. İddialıyım yaniii...

Gay muhabbetinden gına geldi mi?

Hayır. Gay diyerek çok saldıranlar oldu.

Neden sen?

Bilmiyorum. Bunun kötü ve aşağılayıcı bir şey olduğunu düşünüp saldırıyorlar. Bana eşcinsel denmesi benden hiçbir şey götürmez.

Tarkan’la yakınlığın neden olabilir mi?

Olabilir. Her şey olabilir bir klibimde soyunmuştum, belki ondan. Belki de sadece başarılı ya da bakımlı olduğum için?

Nasıl bir erkeksin, dış görünüş önemli mi?

Kendime saygımdan dolayı önemlidir. İyi hissetmek için, işime, sevenlerime verdiğim değer için önemlidir.

Nasıl bakarsın kendine, merak ettim?

Spor yaparım, kremler kullanırım, manikür pedikür yaptırırım, saçlarıma dikkat ederim... Ben seviyorum kendime bakmayı. Enerjim artıyor. Birileri bir şey diyecekse umurumda bile olmaz!

Gelelim aşk hayatına. Önce, aşkı nasıl tanımlıyorsun?

Aşkı, aynı anda bir araya gelmesi çok zor olan etmenlerin ilahi bir şekilde, doğru anda doğru yerde, doğru kişilere değen bir sihirli değnek gibi görüyorum. Doğru kişi ile tanışırsınız zamanlama kötüdür, zamanlama uygundur ama kişi doğru değildir. Her şey uygun gibidir, beyin kimyanız hazır değildir. Gerçek aşkı yakalamak kolay değil.

Aşk bir afrodizyaktır diyebilir miyiz?

Haberin Devamı

Bence evet. Aşk çok acayip bir şey. Aşk ve seks birbirlerinden ayrılamaz. O yüzden eğer aşıksanız bu durum sizde afrodizyak etkisi de yapabilir.

İçinde seks olmadan aşk olamaz mı yani?

Sağlıklı bir insanın hayatında, seks olmadan aşk olması mümkün değildir.

Aşk, bir bütün olma halidir demek mi istiyorsun?

Aynen böyle. Aşkın bir kimyası var çünkü. Kadın ve erkek arasında yaşanan aşk; sevişmeden, doyurucu bir cinsel hayat olmadan yaşanamaz. Tutku, özlem, cinsel arzu ve çekim aşkı aşk yapar. Aşık olduğun insanla sevişmek, müthiş güzel bir duygu. Bazıları aşkı kavuşamama hali olarak yorumlayıp dramatize ediyorlar. Ben ise aşkın kavuştuğun zaman aşk olduğuna inanıyorum. Diğeri olsa olsa hasret olur!

Seninle beraber olmaya can atan kızlarla çevrili etrafın. Hoşuna gidiyor mu?

Arzulanmak, istenmek, sevilmek muhteşem. Kadınlar, genellikle ertesi gün uyandıklarında devam etsin isterler. Senin de devam etmek istediklerin oldu mu? Olmadı değil ama olmadı...

Nasıl yani?

İstediklerim de oldu, istemediklerim de. Üstünde durduğum konu bu değil. İnsanların birbirlerinin hayatlarına girerken bir görevleri olduğuna inanıyorum. Sonuçta bu yaşıma kadar, kendime dair, kendimi tanımamla ilgili ne varsa, çok büyük bir çoğunluğunu hayatıma giren kadınlar sayesinde biriktirdim. Nasıl oluyor bu ilişkiler? Bunun bir reçetesi yok. Biriyle tanıştığınız ortamda elektriklenme olur ve karşılıklı ilgi ile gelişebilir olaylar.

Haberin Devamı

En son ne zaman oldu böyle bir kaçamak?

Eliz’den önce tabii ki.

Sevgilinden korkuyor olabilir misin Murat’cığım?

Uzun süre önce yaşadığım ilişkilerdi. Yanlış bir şey anlaşılmasın, amiyane tabiriyle skorcu bir adam değilim. Çok sorunlu bir ilişkiden çıktıktan sonraki 1- 1.5 yıllık dönemde uzun süreli bir ilişkiye hazır değildim. O zaman bu tip ilişkilerim oldu. Onların hepsi özel insanlardı benim için. Bana bir şey öğrettiler.

Ne öğrendin?

Bu şekilde yaşanan ilişkilerle mutlu olamayacağımı. Aşksız ilişkiler bedeninizi beslerken ruhunuzu kemiriyor. Önce ruhumu doyurmam gerektiğini öğrendim. Çünkü ruhunuz açsa bedeninizin doyması mümkün değil. Her kadın sana bir şey mi öğretti. Her ilişkim.

Haberin Devamı

İlişkide her şeyin iyi gitmesi sıkar mı seni?

Tam tersi ben ilişkide huzur ararım her zaman, kavga, gürültü, nefatiflik sevmem. Ama ara sıra tartışmak da ilişkiye iyi geliyor, tutkuyu arttırıyor.

Giyimde kadınlardan yardım alır mısın?

Eliz’le başladı. Beni iyi tanıdığı için ve işi bu olduğu için profesyonel anlamda yönlendiriyor.

Eliz’le 4 yıldır devam eden bir ilişkiniz var.

Bu röportajı yapabiliyorsam, konserlerde binlerce insanla buluşuyorsam bunun yüzde 50’si Eliz’e aittir.

Eliz’ den öncesi Eliz’den sonrası diyebilir miyiz?

Evet. Eliz’le kalplerimiz benzeşiyor, biz hayata mutlu gözlerle bakan, pozitif insanlarız.

Eliz menajerin aynı zamanda. Aşk ve iş bir arada yürüyor mu?

Tahmin ettiğimden de daha iyi yürüyor. O kadar güzel kurduk ki o düzeni, iş de aşk da çok güzel gidiyor.

Eliz hep yanında, hareket alanının daraldığını hissettiğin oluyor mu?

Eliz’le birlikte olmaktan asla rahatsızlık duymuyorum. Eliz enerji çalmaz, pozitifliği, neşesi ve her şeye ironik yaklaşan yapısıyla sizi hafifletir.

Doğru söyle, Eliz yanındayken hoşlandığın kızlar oluyor mu?

Hoşlanmak demeyelim hoşlanmak için az da olsa tanımak konuşmak lazım ama “Güzele bakmak sevaptır” dememişler boşuna. Güzel kıza bakarım, hatta Eliz’e de gösteririm.

Eliz’le nasıl bir hayatınız var?

Çok keyifli zaman geçiriyoruz. DVD izlemeyi, sinemaya gitmeyi, bir yerlerde bir kadeh şarap içmeyi, birlikte spor yapmayı çok seviyoruz. Çok sosyal insanlar olduğumuz için arkadaşlarımızla da vakit geçiriyoruz.

Eliz’e ne kadar güveniyorsun?

Güven verilen değil kazanılan bir olgu. En azından benim hayatımda böyle. Şu an kendime ne kadar güveniyorsam Eliz’e de öyle güveniyorum.

‘Hatun Yıkılıyor’ şarkısını onun için mi yaptın?

Oya Abla, güven ortamından bahsettik şimdi bu soru sorulur mu ama? Şaka bir yana bu şarkı aslında tek bir kişiye değil karşı cinse biriktirdiğim duyguların bir anda ortaya çıkmasıyla oluştu. Yani tüm o kendine baktıran hatunlar için yazılmıştır.

Sevgiline, kızların hayranlığından duyduğun mutluluğu hissettirmek hoşuna gider mi?

Gitmez mi? Ama bunu bir kıskandırma olarak algılamayın. Hayranlarım beni hayatta motive eden şey. Emeklerinizin karşılığı. Sevgilim bu mutluluğu bu ego okşanmasını en yakından gören kişi.

Sahi erkekler neden yapar bu küçük oyunları?

Benimkisi kızdırmaktan zevk almaktan. Aslında oyun gibi bir şey bu. Onu duygusal anlamda biraz gıdıklamaya benziyor. Ama Eliz yapısı gereği kıskanç biri olmadığı için çok da kızdırdığım söylenemez. Ama ilişkinin enerjisi canlanıyor!

Etek giydin, sırt dekoltesi olan resimler verdin, yeni bir bomban var mı?

Her an şaşırtabilirim yine...

Sıra dışı olmak için özel bir çaban var sanki?

Öyle demeyelim de ben sıradan değilim diyelim daha doğru olur. Ama bunun için özellikle birşey yapmıyorum; neysem oyum. Değişikliklere gitmekten, farklı şeyler yapmaktan içime sindiği müddetçe korkmuyorum. Bunu sırf farklı olmak için yapsam anlaşılır ve taşıyamam.

Hayatındaki kırılma noktalarında, seni en çok etkileyen neydi?

Off bu zor bir soru. Çünkü o kırılma noktaları bir değil birkaç tane. Ama hepsinin sebebinin hayal kırıklığı olduğunu söylemeliyim. Hayal kırıklığı insanın kolunu kanadını kıran lanet bir şey. Benim de böyle dönemlerim oldu, maddi ve manevi kazıklar yediğim oldu. Ama hepsinden bir şey öğrendim. Sizi öldürmeyen şey güçlendirir.

Bundan sonraki hayallerinden bahseder misin?

Hep daha çok kişiye ulaşmak. Dünyaca ünlü bir starla bir düet yapmak. Güney Amerika’dan Şili’den Brezilya’dan hayranlarım var oraya kadar ulaşabildiysem çok da uzak hayaller değil bunlar...