Pazar Postası Teras ve bahçelerde eğlence başladı
Paylaş
Teras ve bahçelerde eğlence başladı

İlkbahar ve yazın gelmesiyle Türkiye’nin her yeri papatya, erguvan, lale, sümbülle bezendi. Şimdi kışın rehavetinden kurtulup, gezip eğlenme zamanı. Bugün sizleri İstanbul yeme – içme ve eğlence sektörünün çekim noktaları olan semtlerde bahçeli ve teraslı en popüler mekanlara götüreceğim.

BEYOĞLU, GALATA, KARAKÖY, BALAT

Haberin Devamı

İlk durağımız 360 İstanbul olsun. Moda, Kadıköy ve Haliç manzaralı mekan, uluslararası ödüllere sahip. Yemekler nefis, kokteyller müthiş, eğlence hep zirvede. The Marmara Pera’nın terasındaki Michelin yıldızlı Mikla, rafine yemekleri ve manzarasıyla dünyada herkesin dilinde. Galataport’ta üç katlı 180 derece panoramik İstanbul manzaralı Vandal’da dünya ve sokak lezzetlerinin en iyilerini tadabilirsiniz. “Ben hem balık hem de kebap severim” diyenler için en doğru adres Gümüşsuyu ve Kuruçeşme’deki Ali Ocakbaşı. Roka – Galataport, Madam Niça, Firuze, Simone, Georges Hotel ve Duble Meze de bu semtlerin en gözde mekanları.

BOĞAZ’IN BÜYÜLÜ DÜNYASI

Her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen Boğaz’ı kuş bakışı gören Sunset – Grill&Bar hem iş yemekleri hem de özel kutlama günleri için doğru adres. Akdeniz, Türk ve Japon mutfağının en leziz yemeklerini burada tadabilirsiniz. Momo Bebeköy hem manzarası ve ambiyansı hem de müzikleriyle rüya gibi bir işletme. Olea Bosphorus & The Bar, şık atmosferi, otantik İtalyan yemekleriyle enerjinize enerji katacak bir yer.

Haberin Devamı

Nişantaşı St. Regis Otel’in terasındaki Spago’nun manzarası müthiş. Michelin yıldızlı şefinin lezzetleri damak çatlatan türden. Bebek Hotel By The Stay ve The Stay Nişantaşı’ndaki restoranlar hem sosyalleşmek hem de gözünüze ve damağınıza ziyafet çekmek için birebir. Canlı müzik performansıyla eğlenip leziz yemek tatmak isteyenler tercihini Kuruçeşme Korto’dan yana kullanabilir. Swissôtel The Bosphorus’un terasındaki 16 Roof büyüleyici manzarası ve yemekleriyle şehrin en özel noktası. Vogue - Beşiktaş, Banyan – Ortaköy, La Boom – Emirgan, leziz yemek ve keyifli sohbet için en ideal mekanlar. İyi eğlenceler.