Pazar Postası Twitter'da şöhretli sözler
Paylaş
Twitter'da şöhretli sözler

İyisi mi ben seni düşünüyorum diyeyim, gerisini sen düşün... Aşık olan saçmalar... Nefes alamaz, kalbinin atişını duyarsın. Ha bir de yanında değilken bile burnunda kokusunu hissedersin...

Ceyhun Yılmaz @ceyhunyilmaz İyisi mi ben seni düşünüyorum diyeyim, gerisini sen düşün.

Haberin Devamı

Kadir Doğulu @kadirdogullu Aşık olan saçmalar... Nefes alamaz, kalbinin atişını duyarsın. Ha bir de yanında değilken bile burnunda kokusunu hissedersin...

Gülben Ergen @GeErgen Yıktığın varsa yapacaksın.. Ağlattığın varsa güldüreceksin.. Döktüğün varsa dolduracaksın.. Çıplakları giydirecek, açları doyuracaksın...

Emre Altuğ @emrealt Yahu bir erkek erkeğe buluşup testosteron güdümlü muhabbet yapamayacak mıyız anlamıyorum ki?:) Kızlar da kız kıza buluştu işte!

Fettah Can @fettahcan Fettah Can Arkadaşlar üniversitede öğrenci kardeşlerimizin yanında bir başka şarkıcı kardeşimi küçük düşürmeye çalışan babam olsa uyuz olurum.

Yıldız Tilbe @YildizzTilbee Sarhoşluk sınır ihlali gibi bir şey, birden herkes akraba, herşey doğal bir şey oluveriyor anormallikler...

Haberin Devamı

Doğa Rutkay @Doarutkay Her konuda var olmak zorunda değilim. Sanatçı hakkımı tüm engelli ancak kalbimde “engelsiz’’ olan arkadaşlarım adına harcamak istiyorum.

Seren Serengil @SRNGLofficial Beni birisi istemesin ben asla adını ağzıma almam ne gurursuz tipler var ya, yapış yapış :) sinek gibi kov kov gitmiyor :)

Erol Köse @drerolkose Sizi bilmiyorum ama ben pişmanlık duyan, utanabilen insanları çok seviyorum. Pişkinlik ne kadar ucuzsa, utanç o kadar değerlidir çünkü.

Alişan @yenialisan Fenerbahçe bir iki mağlubiyetle yıkılmaz, her zaman büyüktür ama taraftarı üzmeye kimsenin hakki yok. Sorumlusu kimse gereğini yapsın!!!

Yılmaz Erdoğan @yilmazerdoga ‘Ben de isterdim şüphesiz, çiçek koparmak olsun, bütün günahı ellerimin... Olmadı işte....

(30.12.2012 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)