Magazin Prens Harry, karısı Meghan Markle'ın erotik sahneleri hakkında sessizliğini bozdu

Prens Harry, karısı Meghan Markle'ın erotik sahneleri hakkında sessizliğini bozdu

Paylaş
Prens Harry, karısı Meghan Markle'ın erotik sahneleri hakkında sessizliğini bozdu

Kral Charles ve Lady Diana'nın ikinci oğlu olan Prens Harry, oyuncu sevgilisi Meghan Markle ile evlendikten sonra Kraliyet ailesinden ayrılarak tüm dünyayı şaşırtmıştı. Prens Harry, daha önce Suits gibi dünyaca ünlü dizilerde rol alan eşi Meghan Markle'ın cinsel içerikli sahneleri hakkında konuştu.

Kitabında eşinin yer aldığı erotik sahneleri izlediğini yazan Harry, "O görüntüleri kafamdan atmak için elektrik şoku tedavisi gerekirdi. Böyle şeyleri canlı olarak görmeme gerek yoktu" dedi.

Haberin Devamı

2020 yılında eşi Meghan Markle ile Kraliyet Ailesi'nden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry, kitabında eşinin oyunculuk yıllarında oynadığı erotik sahneleriyle ilgili sessizliğini bozdu. Harry, görüntüleri kafasından atmak için elektrik şokuna ihtiyacı olduğunu söyledi.

''İNTERNETTEN İZLEMEK GİBİ BİR HATA YAPTIM''

Harry kitabında Meghan ile evliliğinden iki yıl önce, onu meşhur eden Suits dizisine dair düşüncelerini yazdı. O dönem sevgilisi olan oyuncuyu Kanada'daki setinde ziyaret etmeyi ve oynadığı karakteri bizzat izlemeyi ne kadar çok istediğini anlatan Prens Harry, erotik sahneler için de "Google'da arama yapmak ve bazı sevişme sahnelerini internetten izlemek gibi bir hata yaptım. Onun ve bir oyuncu arkadaşının bir tür ofis ya da konferans odasında yaşadıklarını gördüm. O görüntüleri kafamdan atmak için elektrik şoku tedavisi gerekirdi. Böyle şeyleri canlı olarak görmeme gerek yoktu" yazdı.

Haberin Devamı

18 AY İÇİNDE NİŞANLANMIŞLARDI

Prens Harry ve Amerikalı aktör Meghan Markle hakkındaki aşk söylentileri, ilk olarak 2016 yılının sonlarında ortaya çıktı. Meghan, Suits adlı TV dizisindeki rolüyle tanınıyordu. Ortak bir arkadaşları tarafından tanıştırılan çift, 18 ay içinde nişanlandı. Medya, çiftin aşk hikayesine büyük bir ilgi gösterdi. 'Kraliyet Ailesi'nin değişimini başlatan çift' başlığıyla aktarılan ikili, her adımlarıyla dikkatleri üzerine toplamayı başardılar.

2018 yılında evlenen Prens Harry ve Meghan Markle'ın düğününü izlemek isteyen binlerce insan, sokaklara dökülmüş; ülke genelinde 13 milyon kişi, düğünü televizyondan canlı izlemişti.

Şimdilerde iki çocuk sahibi olan ünlü çiftin ilk çocukları Archie Harrison Mountbatten-Windsor, Mayıs 2019'da dünyaya geldi. Anneliği ikinci kez tadan Markle, 2021 yılında Lilibet Diana Mountbatten-Windsor adını verdiğini kızını kucağına aldı.