Magazin Rapçi Aaron Carter'ın ölüm nedeni belli oldu!

Rapçi Aaron Carter'ın ölüm nedeni belli oldu!

Paylaş
Rapçi Aaron Carter'ın ölüm nedeni belli oldu!

ABD'li ünlü oyuncu ve şarkıcı Aaron Carter, California'daki evinin küvetinde ölü bulunmuştu. Carter'ın ölüm nedeni açıklandı...

ABD'li ünlü rapçi Aaron Carter, geçtiğimiz kasım ayında Los Angeles yakınlarındaki evinde ölü bulunmuştu. 1990'lı yılların ünlü müzik grubu Backstreet Boys'un üyesi Nick Carter'ın kardeşi olan Aaron Carter, hayatını kaybettiğinde 34 yaşındaydı.

Haberin Devamı

Çocuk yıldız olarak erken yaşta ün kazanan ve rap kariyerine başlamadan önce Backstreet Boys ile turneye çıkan Aaron Carter'ın, küvette suya batmış halde cansız bedeni bulunmuştu.

OTOPSİ RAPORU YAYINLANDI

Vefatından bir gün sonra yapılan ve aylar sonra yayınlanan otopsi raporu ile ünlü rapçinin ölüm sebebi belli oldu. Carter'ın, ölmeden önce sakinleştirici ilaç aldığı ortaya çıktı. Ayrıca Carter'ın vücudunda sıkıştırılmış gaza (genellikle sprey temizleyicilerde kullanılan ve uyuşturucu etkisi olduğu bilinen) rastlandı.

KAZARA ÖLMÜŞ!

Sakinleştirici etkisinde hareket edemez hale gelen Aaron Carter'ın, kazara evinin banyosundaki küvette boğulduğu açıklandı.

 OĞLUNUN VELAYETİ İÇİN REHABİLİTASYONA GİDİYORDU

Haberin Devamı

ABD basını, ünlü rapçinin, oğlu Prince'in velayetini geri almak için birçok kez uyuşturucu rehabilitasyon merkezlerine gittiği bilgisini paylaştı.