Magazin Reyhan Cansu: Uğur Güneş’e hakkımı helal ediyorum

Reyhan Cansu: Uğur Güneş’e hakkımı helal ediyorum

Paylaş
Reyhan Cansu: Uğur Güneş’e hakkımı helal ediyorum

Oyuncu Uğur Güneş'le aşk yaşadığı ve ayrıldığı haberiyle geçtiğimiz senelerde gündeme gelen şarkıcı Reyhan Cansu ve eski sevgilisi Uğur Güneş birbirlerine karşılıklı olarak 1 TL’lik dava açmışlardı. Şimdi ise Cansu davanın sonucunu paylaşarak eski sevgilisine hakkını helal ettiğini belirtti.

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi ile ünlenen oyuncu Uğur Güneş'in geçtiğimiz senelerde herkesten gizlediği sevgilisi ifşa olmuş, o kişinin şarkıcı Reyhan Cansu olduğu ortaya çıkmıştı. O dönem Güneş ve Cansu’nun ev ortamında çekilmiş samimi fotoğrafları da yayınlamış ve uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Kısa süre sonra Uğur Güneş konu ile ilgili bir açıklama yapmış, "Yok, öyle pirim yaptırmayalım o insanlara. Yalan haber onlar. Öyle bir şey yok. Pirim yapmak isteyen insanlar, öyle bir şey yok” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

“GEÇMİŞTE AŞK YAŞADIK VE BİTTİ”

Bunun üzerine ise Reyhan Cansu aldatıldığını iddia etmiş ve o dönem magazin gündemine yerleşmişti. Cansu, “Çirkin bir üslupla konuşması, kadına bakış açısını göstermiş oldu. Çıkıp, biz arkadaşız da diyebilirdi. Aslında benimle prim yapan kendisidir. Geçmişte aşk yaşadık ve bitti. Beni aldatan biriyle hiçbir şey yokmuş gibi devam edemezdim. Sanırım bunu hazmedemiyor. Bana benzer bir kadınla kendisini görünce arkadaşlarım haber verdiler. Benim tek yorumum; dublörlerimle mutlu olmaya devam etsin” demiş ve kadınlık gururun kırıldığını da sözlerine ekleyerek Güneş’e 1 TL’lik tazminat davası açmıştı. Hemen arkasından da Güneş’in Cansu’ya 1 TL’lik tazminat davası açması dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

“TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Uğur Güneş, geçtiğimiz günlerde ise kadına şiddeti konu alan bir filmde başrol oynadı. Güneş, "Bu projeden sonra da kadına şiddet konusuyla ilgili bir nebze farkındalık yaratmış olursak ne mutlu bize" ifadelerini kullandı. Hemen arkasından Reyhan Cansu, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a dava sürecini ve Güneş’in kadına şiddetle ilgili bir projede yer almasını değerlendirdi.

Reyhan Cansu, “Evet, birbirimize 1 TL’lik dava açmıştık. İki davada düştü ve berabere kaldık. Ben bir kadın olarak çok üzülmüştüm. O dönem bir oyuncuya yakışmayacak bir üslupla konuşmuştu. O açıklamalar hayranlarını bir kadın kitlesinden oluşturan bir oyuncuya hiç yakışmamıştı. Ben onun adına da çok üzülmüştüm. Bir oyuncu bir aşk adamını, kadına sevecen davranan bir adamı veya bir aile babasını oynayabilir ancak halk sizi dışarıdaki duruşunuzla, kadına bakış açınızla daha iyi analiz edebiliyor. O dönemde sosyal medyada linç girişimine maruz kaldığımda, birçok ünlü kadın, birçok kadın dernekleri ve kuruluşları da benim yanımda olmuştu. Hatta bu dava açma fikri de onlardan gelmişti. Bu size bir psikolojik baskıdır, lütfen dava açın demişlerdi ve bende bu davayı açmıştım. Uğur’un şu anda kendine yakışanı yaptığını düşünüyorum, kadına şiddete karşı böyle bir projede yer alması beni çok mutlu etti, hatta benden ve tüm kadınlardan bu şekilde özür dilediğini de düşünüyorum. Bu sebepten dolayı da onu affettim ve hakkımı helal ediyorum.” açıklamasını yaptı

Haberin Devamı