Magazin Sadakatsiz 37. bölüm full izle Kanal D: Sadakatsiz son bölüm tek parça izle: Volkan Derin’den boşanmak istiyor!

Sadakatsiz 37. bölüm full izle Kanal D: Sadakatsiz son bölüm tek parça izle: Volkan Derin’den boşanmak istiyor!

Paylaş
Sadakatsiz 37. bölüm full izle Kanal D: Sadakatsiz son bölüm tek parça izle: Volkan Derin’den boşanmak istiyor!

Sadakatsiz’in 37. bölümü bomba gibi olaylarla izleyicinin karşısına çıktı. Asya’yı Aras’la el ele gören Volkan çılgına dönerken, Derin’den boşanmak istediğini söyledi. İşte, Kanal D Sadakatsiz’inson bölümünü tek parça izleme linki…

Sadakatsiz’in 37. bölümü yine izleyenlerin nefesini kesti. Hala Asya’dan vaz geçmeyen Volkan, eski eşinin Aras’la birlikte olduğu gerçeğini kabullenemezken, Derin, Volkan’ı boşanmadan vazgeçirebilmek için Asya’nın kapısını çaldı. İşte dizinin son bölümünü internetten izlemek isteyenler için Kanal D Sadakatsiz 37. bölüm full izleme bağlantısı…

Haberin Devamı

SADAKATSİZ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Asya'nın Aras ile arasındaki duygusal yakınlaşmanın yansımaları özellikle Ali ve Volkan'ı rahatsız etmeye devam eder. Asya, duygularını ve kalbinin sesini dinleyerek, yaşamına dilediği şekilde devam etmek isterken, Derin'in yürümesi Volkan'ı ondan kopma noktasına getirir.

Volkan'ın tek amacı artık Derin'den uzak olmak ve Asya ile yeniden bir araya gelmektir. Tam Aras geçmişine dair ipuçlarını hatırlamaya başlamışken, geçmişi onu bulacak ve herkes için Tekirdağ'da yepyeni bir sayfa açılacaktır...

KANAL D SADAKATSİZ’İN 37. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SADAKATSİZ'İN 36. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bahar ile konuşan Asya, Aras'ın kendisini öptüğünü, hislerinin karmakarışık olduğunu söyler ve Aras hakkında hiç bir şey bilmediğini söyler.

Haberin Devamı

Bu sırada Volkan, Aras'ı Asya’dan uzak durması konusunda tehdit ederken, Aras da aynı şeyi Volkan’a söyler. Volkan’a Asya’nın eski karısı olduğunu hatırlatmasıyla iki adam arasında büyük bir kavga çıkar ve yumruklaşmaya başlarlar.

Asya ise Aras'a güvenmek istemektedir. Aras’ın yanına giden Asya, Aras’tan her ne olursa olsun bir şey saklamamasını ve hatırldığı ne varsa kendisine söylemesini ister. Ona büyük bir samimiyetle söz veren Aras ile Asya arasındaki aşk ilişkisi başlamış olur.

Asya ve Aras’ın el ele gittikleri akşam yemeğinde ise Derin ve Volkan başta olmak üzere tüm Güçlü Ailesi de aynı mekandadır ve herkesi şaşkına çeviren bu aşk haberi Volkan’ın canını epey sıkar.