Magazin Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz’in yeni bölümü ne zaman? Açıklama yapıldı mı?

Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz’in yeni bölümü ne zaman? Açıklama yapıldı mı?

Paylaş
Sadakatsiz neden yok? Sadakatsiz’in yeni bölümü ne zaman? Açıklama yapıldı mı?

Sadakatsiz dizisinin bu akşam 52. bölümüyle seyircinin karşısına çıkması bekleniyordu. Ancak Kanal D’nin 9 Mart Çarşamba gününe ait yayın akışında dizinin olmadığı görüldü. Dizinin hayranları ise Sadakatsiz bu akşam neden yok? Açıklama yapıldı mı? Yeni bölüm ne zaman araştırması yapmaya başladı…

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrolde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin hayranlarına üzücü haber geldi. Bu hafta dizinin yeni bölümünün yayınlanması beklenirken, Kanal D yayın akışında Üç Kız Kardeş isimli dizinin tekrar bölümü yer alıyor. Sadakatsiz’in bu akşam neden olmadığı ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı da dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor…

Haberin Devamı

SADAKATSİZ BU AKŞAM NEDEN YOK?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ‘Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınını kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…’ ifadelerine yer verildi.

SADAKATSİZ’İN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı.

SADAKATSİZ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Asya, hastanede yaşadığı problem karşısında gerçeği ortaya çıkarmaya kararlıdır ve genç kadının hamlesi, herkesi şaşkına çevirir. Derin Asya’nın aklına soktuğu şüphe nedeniyle Volkan ile yüzleşmeye isterken, Gönül Asya’nın gidişine engel olmaya kararlıdır. Selçuk ise Ceren konusunda köşeye sıkışmıştır ve Nil ile mutlu olabileceği bir çare arar.

Haberin Devamı

Derin’in tavrı Ali’yi babasıyla kalmak konusunda daha da güç bir duruma sokarken, yaşadığı bambaşka bir olay dengeleri bir kez daha değiştirir.