Magazin Sadakatsiz son bölüm full izle Kanal D: Sadakatsiz 43. bölüm tek parça izle

Sadakatsiz son bölüm full izle Kanal D: Sadakatsiz 43. bölüm tek parça izle

Paylaş
Sadakatsiz son bölüm full izle Kanal D: Sadakatsiz 43. bölüm tek parça izle

Sadakatsiz son bölüm full izle Kanal D’ ve ‘Sadakatsiz 43. bölüm tek parça izle’ araştırmaları nefes kesen bir bölümün ardından pek çok kişi tarafından yapılıyor. Geçtiğimiz hafta Aras, Asya’ya evlilik teklifi ederken, Ali ve Volkan bu sahneye şahit olmuştu. Asya’nın bu teklife ne cevap vereceği hafta boyunca merak edildi. İşte, Sadakatsiz’in son bölümünü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Sadakatsiz’in 15 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümü nefes kesen bir sahne ile son buldu. Kanal D’nin hız kesmeden ilerleyen dizisi Sadakatsiz yeni bölümüyle yine milyonları ekran başına kilitledi. Aras’ın aldatma görüntülerini yayınlayarak herkese rezil ettiği Leyla bölüm sonunda Asya’yı yaraladı. İşte, Sadakatsiz son bölüm full izle Kanal D ve Sadakatsiz 43. bölüm tek parça izle araştırması yapanlar için dizinin linki…

Haberin Devamı

SADAKATSİZ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Asya, Ali ve Volkan’ın Aras’ın evine gelmeleri ve evlilik teklifine şahit olmaları ile kendisini yine bir çıkmazın içinde bulur. Bu teklife henüz cevap verememişken, Leyla’nın Aras'tan boşanmasına rağmen ondan vazgeçmemesi işleri çıkmaza sokar.

Volkan, Asya'yı kaybetme nedeni olarak Derin'i görür ve onun kapısına dayanır. Derin'le tartışan Volkan, tansiyon yükselince şok bir hamle ile onu öper. İkili arasında beklenmedik gelişmeler yaşanır.

Aras, Volkan'la konuşmak için onun evine gelir. Ancak kısa sürede ikili arasında ipler gerilir.

Leyla'nın ihanet görüntüleri basına sızdırıldı. Aras, bu görüntüleri yayarak boşanma davasında delil olarak sunacağını söyledi ve Leyla'yı herkese rezil etti!

Haberin Devamı

Asya ve Leyla arasında büyük bir kavga çıkar. Leyla, Asya'yı yaralar. Ancak Leyla da başka biri tarafından yaralanır.