Magazin Sadakatsiz son bölüm tek parça kesintisiz izle! Sadakatsiz 54. bölüm full izle Kanal D

Sadakatsiz son bölüm tek parça kesintisiz izle! Sadakatsiz 54. bölüm full izle Kanal D

Paylaş
Sadakatsiz son bölüm tek parça kesintisiz izle! Sadakatsiz 54. bölüm full izle Kanal D

Sadakatsiz dizisi 30 Mart akşamı son bölümüyle Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluştu. 54. Bölümde Asya, intikam planlarını yavaş yavaş ilerletirken, Derin gitgide daha fazla köşeye sıkıştı. İşte Derin, Asya ve Volkan üçgeninde yaşananlar ve Sadakatsiz’in 54. ve son bölümünü full izleyebileceğiniz Kanal D bağlantısı…

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz çarşamba akşamı 54. bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Son bölümde Gönül hastanenin yönetimini eline alır almaz Asya ile uğraşmaya başlasa da Asya planlarını hayata geçirmeye başladı. İşte, Sadakatsiz’in son bölümünü yayın saatinde izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için Kanal D sadakatsiz son bölüm full izleme bağlantısı…

Haberin Devamı

SADAKATSİZ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile 2. sezonuyla Kanal D ekranlarında serüvenine devam eden Sadakatsiz’de her geçen gün daha da heyecan verici bir hale dönüşüyor.

Asya’nın Onur’u Derin konusunda uyarması, Derin’i daha da köşeye sıkıştırırken, Gönül hastane yönetimini eline alır almaz hedefine Asya’yı alır. Ancak Asya’nın intikam oyunları daha yeni başlamıştır.

Derin, Volkan’a karşı yönelttiği tüm suçlamalardan eli boş döner. Diğer yandan ilişkisini kurtarmak için attığı adımda bir kez daha Asya’nın ağına takılır. Derin, Asya’nın eline büyük bir koz verdiğini öğrenir ve başına açtığı beladan kurtulmak için uğraşmak zorunda kalır.

SADAKATSİZ’İN 54. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN