Magazin Sahnelerde bayram sevinci

Sahnelerde bayram sevinci

Paylaş
Sahnelerde bayram sevinci

Ünlü isimler bayramı sahnelerde karşıladı. Başta Kıbrıs otelleri olmak üzere birçok tatil yöresindeki tesislerde sevenleriyle buluşan yıldızlar konserleriyle seyircilerine tam bir bayram sevinci yaşattı…

GELENEĞİ BOZMADI

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe Kıbrıs’taki Limak Cyprus Deluxe Hotel’de verdiği konserde yenilenmiş repertuarı ve çılgın dansları ile bayramın ilk gününe damgasını vurdu. Şarkıcı Gülşen, bayramın ilk gecesi Maslak 1453’teki Cahide Palazzo'da sahne aldı. Geleneği bozmadı ve sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu.

KIBRIS’A YILDIZ DAMGASI

Yıldız Tilbe Kıbrıs’taki Limak Cyprus Deluxe Hotel’de verdiği konserde yenilenmiş repertuarı ve çılgın dansları ile bayramın ilk gününe damgasını vurdu.

UNUTULMAZ BİR KONSER

Annesiz geçen ilk bayramında Deniz Seki, Antalya’da Mirage Park Resort’ta sahne aldı. Enerji dolu sahnesi ile 2000 kişiye unutulmaz anlar yaşatan Seki şahane bir konser verdi.

İLK UÇAKLA DÖNDÜ

Özcan Deniz Kıbrıs Acapulco Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Bayramı eşi Samar Dadgar ve önceki evliliğinden olan oğlu Kuzey’den ayrı geçiren Özcan Deniz konser sonu ilk uçakla İstanbul’a döndü.

Haberin Devamı

HİTLERİNİ SÖYLEDİLER

İzel Çelik Ercan, Kıbrıs Rocks Hotel’de sevenleriyle buluştu. Tüm hitlerini söylediler. Hayranlarına unutulmaz bir bayram yaşattılar.

NİKAH SONRASI İLK KEZ

Geçen ay Dubai'de Murat Özdemir ile evlenen Ebru Gündeş, nikahın ardından ilk konserini Şişli'deki Günay Restaurant'ta verdi. Klasiklerini seslendiren Gündeş büyük alkış aldı.

‘ONUN KARARI’

Sinan Özen Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Hotel’de sahne aldı. Muhabirlerle sohbet ederken konu estetiğe gelince “Ben de ufak tefek dokunuşlar yaptırıyorum” dedi. Erkeklerde oje ve etek konusunda ise “Canı ne istiyorsa onu yapar. O onun kararı” diye konuştu.