Magazin Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs konukları! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?

Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs konukları! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?

Paylaş
Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs konukları! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?

Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs konukları, programın takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan programın bu haftaki konsepti ‘Uzun yol şarkıları’ olarak belirlenirken, yayınlanan fragman yine müzik ve eğlence dolu bir akşam olacağının haberini veriyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler 21 Mayıs konukları…

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin muhteşem sunumuyla her cumartesi milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranların akilitleyen Şarkılar Bizi Söyler’in konukları heyecanla bekleniyor. Her hafta farklı konsept ile hazırlanan programda konuklar hem sohbetleri hem de şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. İşte 21 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler’in konukları…

Haberin Devamı

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER 21 MAYIS KONUKLARI

Şarkılar Bizi Söyler’in müzik ve eğlence dolu yeni bölümünde Sinan Özen, “Öpsene Beni” şarkısıyla müzik şölenini başlatacak. Ünlü sanatçı, “Vicdansızlar, Senin Ağzını Yerim, Kapına Kırmızı Bir Gül Bıraktım” gibi en sevilen şarkılarıyla izleyiciye unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşatacak.

2020 yılında ikizlerini kucağına alan Sinan Özen, evlatlarından bahsederken sağlık sorunları yaşayan minik kızı Neva için; “Kızım yoğun bakımdayken bir şarkı yaptım. Sağlığına kavuşunca okuyacağım” dediği “Yerim Göğüm Yıldızım” şarkısını söyleyerek duygu dolu anlar yaşayacak.

Duayen oyuncular Oya Başar ve Hamdi Alkan, keyifli ve samimi sohbetleriyle geceye renk katacak, kahkahalar havada uçuşacak. Oya Başar ve Levent Kırca’nın Türk televizyon tarihine damga vuran Olacak O Kadar programının hafızalardan silinmeyen şarkısı hep birlikte söylenecek ve “Şarkılar Bizi Söyler”de adeta nostalji rüzgârı esecek. Hamdi Alkan, “Kaderimin Oyunu” şarkısında Orhan Gencebay’ın taklidiyle keyifli anlara imza atacak.

Haberin Devamı