Magazin Şarkılar Bizi Söyler 9 Nisan konuları! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?

Şarkılar Bizi Söyler 9 Nisan konuları! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?

Paylaş
Şarkılar Bizi Söyler 9 Nisan konuları! Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?

Şarkılar Bizi Söyler 9 Nisan Cumartesi akşamı yine bomba gibi bir bölümler Kanal D seyircisinin karşısına çıkıyor. Her hafta birbirinden başarılı konukların yer aldığı programda aynı zamanda her hafta farklı bir konsept işleniyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler? İşte yanıtı…

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunumuyla cumartesi akşamlarını bir müzik ziyafetine Şarkılar Bizi Söyler’in 9 Nisan konukları merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Bedia Akartürk, Orhan Ölmez, Sümer Ezgü ve Grup Laçin’in konuk olduğu Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları da izleyenleri mest edecek…

Haberin Devamı

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER 9 NİSAN KONULARI

Şarkılar Bizi Söyler’in 9 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara gelecek 44. bölümüne ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Ercan Saatçi ve Emel Müftüoğlu konuk oluyor. Usta sanatçıların konuk olduğu programda "Karışık Kaset - Ercan Saatçi Şarkıları" gecesi yaşanacak.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’DE GEÇEN HAFTA

Şarkılar Bizi Söyler, geçtiğimiz hafta Ramazan ayının ilk gününde izleyicisiyle buluştu. Ramazan davulcusunun eğlenceli manileriyle başlayan gece Türk halk müziğinin unutulmaz eserleriyle müzik şölenine dönüştü.

Şarkılar Bizi Söyler’e eğlenceli türküleriyle renk katan Grup Laçin, son zamanların dillerden düşmeyen “Samsak Döveci” ve bir döneme damga vuran “Bekar Gezelim” türkülerini seslendirdi. Grup Laçin, “Leblebi Koydum” türküsünü yorumladığı anlarda orkestra dâhil olmak üzere tüm stüdyoyu eğlenceli koreografisine ortak ederek keyifli anlara imza attı.

Haberin Devamı

Grubun üyelerinden Teoman Dalcı ise kıpır kıpır ritimleriyle muhteşem bir davul performansı sergiledi. Unutulmaz besteleriyle müzik şöleninde yerini alan Orhan Ölmez, “Seni Seviyorum, Damla Damla, Dön Desem” şarkılarıyla mest etti.

Türk halk müziğinin efsane sesi Bedia Akartürk’ün seslendirdiği “Yeşil Başlı Gövel Ördek, Gayrı Dayanamam, Zahidem” gibi hafızalara kazınan eserlerle türkü ziyafeti yaşattı. Anadolu’yu sadece türküleriyle değil, yöresel kıyafetiyle de Şarkılar Bizi Söyler sahnesine taşıyan Bedia Akartürk, türkü severlerin gönül telini titretti.

Türk halk müziğinin değerli isimlerinden Sümer Ezgü, “Cemilem, İlvanlım, Dalları Bastı Kiraz, Nazar Değmesin” gibi hareketli türküleriyle geceyi şenlendirirken “Efem” türküsündeki muhteşem yorumuyla hayran bıraktı.