Magazin Scarlett Johansson pişmanlığını anlattı

Scarlett Johansson pişmanlığını anlattı

Paylaş
Scarlett Johansson pişmanlığını anlattı

'Gravity' (Yerçekimi) filmindeki rolünü kaybeden güzel oyuncu Scarlett Johansson, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Rolü kaybettiği için pişmanlığından bahseden Scarlett Johansson, itirafı ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu, "Çok istemiştim. Kendimi çok kızgın ve yetersiz hissettim. Kendime 'Doğru işi mi yapıyorum?' diye sordum" şeklinde konuştu.

Birçok başarılı projede rol almış olan ABD'li dünyaca ünlü oyuncu Scarlett Johansson, bir rolü kaybettiği için yaşadığı pişmanlıktan bahsetti. Johansson, yönetmen koltuğunda Alfonso Cuaron'un oturduğu "Gravity" (Yerçekimi) filmindeki rolü kaybettiği için kendini yetersiz hissettiğini itiraf etti.

Haberin Devamı

"ÇOK SORGULADIM"

'Variety'e konuşan Scarlett Johansson, "İki rolü kaybettim. Biri 'Iron Man 2', diğeri ise 'Gravity' idi" ifadelerini kullandı. Özellikle 'Gravity'deki rolü kaybettiği için çok kötü hissettiğini söyleyen oyuncu, "Çok istemiştim. Kendimi çok kızgın ve yetersiz hissettim. Kendime 'Doğru işi mi yapıyorum?' diye sordum. Bana tüm Marilyn Monroe filmleri sunuldu. 'Yaratıcı olarak yolun sonu bu mu yani?' diye çok sorguladım" dedi.