Magazin Seçil Gür Etiler'in göbeğinde uçuş dersi aldı

Seçil Gür Etiler'in göbeğinde uçuş dersi aldı

Paylaş
Seçil Gür Etiler'in göbeğinde uçuş dersi aldı

Eski sevgilisi Serdar Ortaç ile aşk yaşadığı dönem sık sık magazin manşetlerinde yer alan ünlü şarkıcı Seçil Gür, şimdilerde şarkılarıyla ve yaptığı dobra açıklamalarla gündeme geliyor. Gür, son olarak Etiler'in göbeğinde uçuş eğitimi aldı.

Seçil Gür, sosyal medya hesabından arka arkaya yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Gür, adeta ateş püskürmüştü. Seçil Gür, kimseye cevap vermediği için hakkının yendiğini söyledi. "Arkamdan konuşuyorsunuz ama aptallıkta bir adım gerilemiyorsunuz." 

Haberin Devamı

"VASIFSIZ ASALAKLAR"

"Çok sustum diye mi meydanı boş buldular. Umursamadım diye mi hakkıma göz koydular. Yetmedi yüzüme güldüler, umut tacirleri vasıfsız asalaklar" dedi. 

TATİL KARELERİNE YORUM YAĞDI

Öte yandan Seçil gür, geçen günlerde verdiği pozlarla gündeme geldi. Tatilden arka arkaya bikinili karelerini yayınlayan ünlü isim, "Ben de isterdim göbek içeri , popo dışarı bi filtre programım olsun ama annem çekti" notunu düştü.

ETİLER'İN GÖBEĞİNDE UÇUŞ EĞİTİMİ

Seçil Gür, 25 Ağustos’ta çıkaracağı yeni şarkısı öncesi bakıma girdi. Saç rengini değiştirerek ten rengiyle aynı yaptı. Kuaför çıkışı bahçede bir uçak görünce şaşkınlık yaşadı. Sonra da uçağa bindi. Gür’e yakın dostu Yusuf Yalmancı, uçağın içinde kısa bir uçuş eğitimi verdi.  

Haberin Devamı