Magazin 'Seks bağımlılığı' davası

'Seks bağımlılığı' davası

Paylaş
'Seks bağımlılığı' davası

Dünyaca ünlü eski model Tyra Banks 3 milyon dolarlık tazminat davasıyla karşı karşıya

Dünyaca ünlü eski model Tyra Banks 3 milyon dolarlık tazminat davasıyla karşı karşıya. Davanın gerekçesi ise ilginç.

Bir anne, 15 yaşındaki kızının, Banks'in sunduğu gündüz kuşağı televizyon programının 'gençlerde seks bağımlılığı' bölümüne konuk olmasından programı ve yapımcılarını sorumlu tutuyor.

Haberin Devamı

Anne Beverley McClendon, 15 yaşındaki kızına kendisinin izni olmadan programın 'seks bağımlısı gençler' konulu bölümüne katılması için para verildiğini ve tek başına York'a uçmasının sağlandığını savunuyor.

'KIZIM SEKS BAĞIMLISI DEĞİL'

Bir sosyal hizmet görevlisi olan anne, 15 yaşındaki kızının seks bağımlısı olmadığını ve böyle bir programa çıkacağından haberinin olmadığını söylüyor. McClendon, böyle bir programa çıkmasının ardından kızının savunmasız ve tehlike altında olduğunu savunarak; "Bu programı cinsel suçlular, pedofiller de izlemiş olabilir" diyor.

Atlanta'da yaşayan McClendon kızının Tyra Banks'in program sayfasında yer alan ve seks bağımlısı gençlere yönelik açık davete cevap verdiğini söylüyor.

Haberin Devamı

TYRA BANKS'IN BİRBİRİNDEN ÇARPICI POZLARI İÇİN TIKLAYIN

Yapımcıların Kasım 2009'da şova katılması için York'a giden uçakta kızına bilet aldıklarını ve kızını program öncesinde bir otele yerleştirdiklerini belirten anne, kızının reşit olmamasına rağmen yapımcıların bunu öne anonsuyla bunu reyting amaçlı olarak da kullandı. McClendon 3 milyon dolarlık tazminat talebinde bulundu.

36 yaşındaki eski model Tyra Banks gündüz kuşağı programıyla televizyonda da popüler oldu.

(GAZETEPORT)