Magazin Selin Ciğerci Deniz Akkaya'yı mahkemeye vermişti! Karar açıklandı

Selin Ciğerci Deniz Akkaya'yı mahkemeye vermişti! Karar açıklandı

Paylaş
Selin Ciğerci Deniz Akkaya'yı mahkemeye vermişti! Karar açıklandı

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama suçundan tutuklanmasının ardından Deniz Akkaya dikkat çeken iddialarda bulunarak Selin Ciğerci’yi hedef göstermişti. İddiaların ardından hukuk yoluna başvuran Ciğerci'nin talebine mahkemeden yanıt geldi.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan dilekçeye göre Deniz Akkaya, fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın ‘kara para aklama’ suçundan tutuklanmasının ardından Selin Ciğerci’ye de aynı suçlamalarla itham ederek ağır iftira ve hakaretlerde bulundu.

Haberin Devamı

Deniz Akkaya’nın uzun zamandır kendisini kamuoyu önünde tehdit ettiğini öne süren Ciğerci, manevi değerlerine, ailesine, kişiliğine, onur ve şöhretine ağır saldırılarda bulunduğunu belirtti.

Mahkeme, Deniz Akkaya’nın 1 ay süreyle mağdur Selin Ciğerci’ye yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Mahkeme, Akkaya’nın karara aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar tazyik hapsine çarptırılacağını da kararında açıkladı.