Magazin Selin Erberk Gurdikyan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Miss Turkey 2022 üçüncüsü Selin Erberk Gurdikyan’ın annesi ve babası kim?

Selin Erberk Gurdikyan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Miss Turkey 2022 üçüncüsü Selin Erberk Gurdikyan’ın annesi ve babası kim?

Paylaş
Selin Erberk Gurdikyan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Miss Turkey 2022 üçüncüsü Selin Erberk Gurdikyan’ın annesi ve babası kim?

Selin Erberk Gurdikyan 20 Eylül’de düzenlenen Miss Turkey 2022 güzellik yarışmasında üçüncü olarak taç giymeye hak kazandı. Yarışmanın birincisi Nursena Say ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil etme hakkı kazanırken Selin Erberk Gurdikyan annesi ve babası nedeniyle günün en çok konuşulan isimleri haline geldi…

Miss Turkey 2022 üçüncüsü Selin Erberk Gurdikyan, güzelliği ve aldığı eğitim ile bu yılki yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. Ancak genç kadının anne ve babasının tanınan isimler olması hakkında diğer yarışmacılardan fazla yorum yapılmasına yol açtı

Haberin Devamı

MİSS TURKEY 2022 ÜÇÜNCÜSÜ SELİN ERBERK GURDİKYAN’IN ANNESİ VE BABASI KİM?

Miss Turkey 2022 üçüncüsü Selin Erberk Gurdikyan’ın annesi Miss Turkey 1983 ve Miss Europe 1884 birinci Neşe Erberk’tir.

Selin Erberk Gurdikyan’ın babası ise Neşe Erberk ile bir dönem evli kalan iş insanı Ayk Gurdikyan.

Neşe Erberk ve Ayk Gurdikyan’ın, Selin, Alin ve Lara isimli üçüz kızları bulunmaktadır.

SELİN ERBERK GURDİKYAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

2022 Miss Turkey üçüncüsü Selin Erberk Gurdikyan 23 yaşında 1.78 boyunda.

Florida Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisidir.

MİSS TURKEY 2022 BİRİNCİSİ KİM OLDU?

20 Eylül'de gerçekleşen yarışmada Miss Turkey 2022 birinci güzeli 19 numara Nursena Say ikinci güzel ise Aleyna Şirin oldu.