Magazin Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kusursuz Kiracı’nın Yakup’u Serkay Tütüncü hangi dizilerde oynadı? Survivor’da ne zaman yarıştı?

Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kusursuz Kiracı’nın Yakup’u Serkay Tütüncü hangi dizilerde oynadı? Survivor’da ne zaman yarıştı?

Paylaş
Serkay Tütüncü kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kusursuz Kiracı’nın Yakup’u Serkay Tütüncü hangi dizilerde oynadı? Survivor’da ne zaman yarıştı?

Serkay Tütüncü Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kusursuz Kiracı isimli dizide Yakup rolü ile yeniden ekranlarda yer almaya başladı. İlk olarak Survivor’da yarışarak tanınan Serkay Tütüncü sonrasında ise birçok dizide yer aldı. İşte genç oyuncunun özle hayatı ve oynadığı dizilere ilişkin ayrıntılar…

Serkay Tütüncü başrolü Dilan Çiçek Deniz ile paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisiyle yeniden sevenlerinin karşısına çıktı. Sporcu bir geçmişe sahip olan oyuncu Survivor’da finale kalmış ve Atakan Aslan’ın şampiyon olmasıyla yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı. İşte Serkay Tütüncü hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Haberin Devamı

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir’in Tire ilçesinde dünyaya gelen Serkay Tütüncü aslen Arnavut’tur.

Lisans eğitimini Ege Üniversitesi’nde tamamlayan genç oyuncu sonrasında Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu tamamladı. Mezuniyetinin ardından spor yaşamına rüzgar sörfü (Windsurf) yaparak devam etti.

13 yıl boyunca bu spor ile ilgilenen Serkay Tütüncü İzmirspor, Alaçatıspor, Balçovaspor ve İzmir Emniyet takımlarında da yer aldı.

SERKAY TÜTÜNCÜ SURVİVOR’DA NE ZAMAN YARIŞTI?

Sporcu kimliği ile tanınan Serkay Tütüncü 2016 yılında Survivor’da yarıştı. Finalde Avatar Atakan ile karşı karşıya gelen genç oyuncu Atakan’ın şampiyon olmasıyla yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

KUSURSUZ KİRACI’NIN YAKUP’U SERKAY TÜTÜNCÜ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survior’da yarıştıktan sonar bir anda Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Serkay Tütüncü Survivıor’un ardndan Para Bende isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

Haberin Devamı

Sonrasında ise ilk oyunculuk deneyimini 2018 yılında İnsanlık Suçu isimli dizi ile yaşadı.

Sonrasında Kanal D’d yayınlanan Afili Aşk ve Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış isimli dizilerde kamera karşısına geçen Serkay Tütüncü, 2021 yılında Fox TV’de yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Masumiyet dizisinde başrolü oynadı.