Magazin Ses sanatçısı, kızı olduğunu Müge Anlı’da öğrendi!

Ses sanatçısı, kızı olduğunu Müge Anlı’da öğrendi!

Paylaş
Ses sanatçısı, kızı olduğunu Müge Anlı’da öğrendi!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, programına konuk olan Merve Güzel isimli genç kızın, 24 yıldır hasretini çektiği, hiç görmediği babasını dakikalar içinde buldu. Bir kızı olduğunu canlı yayında öğrenen ses sanatçısı baba Sakin Künar’ın tavrı ise yüreklere dokundu.

Ankara’da yaşayan 24 yaşındaki Merve Güzel, hiç görmediği babası Şahin Künar’ı aramak içi araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın kapısını çaldı.

Haberin Devamı

Anneannesi tarafından büyütülen Merve Güzel, arasının açık olduğu annesinden edindiği bilgiye göre ses sanatçısı olan babası Şahin Künar’a, annesinden ayrıldıktan sonra kendisinin öldüğünün söylendiğini, bu yüzden babasının bir kızı olduğunu bilmediğini anlattı.

USTA GAZETECİ MÜJDEYİ DAKİKALAR İÇİNDE VERDİ!

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın, yıllardır hasretini çektiği babasıyla ilgili bilgisi sınırlı olan Merve Güzel’e müjdesi gecikmedi.  Müge Anlı,  dakikalar içinde Merve Güzel’in aradığı babası Sakin Künar’a dakikalar içinde ulaştı.

Canlı yayına önce telefonla ardından görüntülü olarak bağlanan tanınmış ses sanatçısı Sakin Künar, “Bir kızım olduğunu programda öğrendim. Annesiyle bir geçmişim oldu. Evliyim, iki oğlum var. DNA testi olumlu sonuçlanırsa kızım Merve’ye de sahip çıkacağım” dedi.

Haberin Devamı

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, ismiyle müsemma olduğunu söylediği baba Sakin Künar’ı, tavrından dolayı kutlarken  dakikalar içinde verdiği müjde içinse “Tek rakibimiz Türk Hava Yolları” diyerek izleyenlerini gülümsetti, başarısıyla yine takdir topladı.