Magazin Shakira ile Hadise'nin benzer tarzı gündem oldu!

Shakira ile Hadise'nin benzer tarzı gündem oldu!

Paylaş
Shakira ile Hadise'nin benzer tarzı gündem oldu!

Son dönemde Shakira da Hadise de özel hayatlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ancak bu kez özel hayatlarıyla değil benzer tarzlarıyla gündemdeler. Shakira, geçtiğimiz gün Billboard'un düzenlediği Latin Women in Music Ödülleri'ne katıldı. Gecede Yılın Kadını ödülünü alan ünlü isimin tercih ettiği elbise, Hadise'nin geçen yıl sahneye çıkarken giydiği kıyafete benzetilince; ikili sosyal medyada karşılaştırıldı.

Kolombiyalı şarkıcı Shakira (46) ile emeklilik kararı alan İspanyol futbolcu Gerard Pique'nin (36) Milan ve Sasha adını verdikleri iki çocuk sahibi oldukları 11 yıllık ilişkileri, geçtiğimiz sene haziran ayında Pique'nin ihaneti sebebiyle bitmişti.

Haberin Devamı

Shakira'nın, yıllardır birlikte olduğu Gerard Piqué'nin kendisini aldattığını; evdeki reçelin kaybolduğunu fark ettiğinde anladığı iddia edilmişti. ShowNews Today'de yer alan habere göre; ünlü isim seyahatten eve döndüğünde bitmiş olan meyve reçelinden şüphelenmişti, çünkü Pique ile çocukları Milan ve Sasha reçelden nefret ediyordu.

GÖNDERMELERİ ÇOK KONUŞULDU

Güzel şarkıcı, ocak ayında ise İspanyolca olarak yayınlanan yeni bir şarkısında yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye (23) yaptığı göndermelerle çok konuşulmuştu.

TARZI HADİSE'YE BENZETİLDİ

Tüm bunların ardından Shakira, Billboard'un düzenlediği Latin Women in Music Ödülleri'ne katıldı. Gecede Yılın Kadını ödülünü alan ünlü isimin tercih ettiği mini, siyah elbise; Hadise'nin geçtiğimiz sene Ankara konserindeki sahne kostümüne benzetildi.

Haberin Devamı

İkilinin fotoğrafları yan yana konularak sosyal medyada paylaşıldı. Instagram kullanıcıları, 'Fenomenler Ne Giymiş' adlı hesabın "Kime daha çok yakıştırdınız?" sorusu üzerine çeşitli yorumlar yaptı.

'HADİSE, NET'

Bazıları, "Yeminle hadiseye daha çok yakışmış", "Bunu diyeceğimi düşünmezdim ama Hadise açık ara daha iyi" ve "Hadise, net" gibi mesajlar yazarak güzel şarkıcıyı destekledi.

Diğerleri ise "Tabii ki Shakira", "Shakira, Hadise'ye on basar" ve "Shakira daha doğal duruyor, bizimkiler makyaj güzeli" gibi yorumlarla dünyaca ünlü ismi daha çok beğendiklerini dile getirdi.