Magazin Sıfırıncı Gün dizisinde flaş değişiklik

Sıfırıncı Gün dizisinde flaş değişiklik

Paylaş
Sıfırıncı Gün dizisinde flaş değişiklik

Geçtiğimiz haftalarda başlayan ancak reytinglerde beklediğini bulamayan Engin Öztürk'ün başrolünde olduğu Sıfırıncı Gün dizisi ile ilgili şaşırtan bir değişiklik yaşandı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Tolga Karel ve Naz Çağla Irmak gibi isimler olduğu ve yayınlandığı iki haftalık süreç içerisinde beklediği reyting başarısını elde edemeyen Sıfırıncı Gün dizisinde önemli bir değişikliğe gidildi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Engin Öztürk dışında Berk Cankat, Yiğit Özşener, Aybüke Pusat ve Damla Colbay'ın da rol aldıkları polisiye macera türündeki dizide önemli bir değişikliğe gidildi.

Haberin Devamı

Dizinin kurucu yönetmeni Süleyman Mert Özdemir, yapımcı ile karşılıklı anlaşarak ekibe veda etti. Özdemir projeye veda ederken yerine, son olarak Yalnız Kurt dizisinde yönetmenlik yapan M. Çağatay Tosun geldi.

Dizi, Emniyet Müdürlüğü'nün yedi özel polisi ve bu ekibin amiri Kadir'in uzun süre üzerinde çalıştığı bir operasyonu odağına alıyor. "Sıfırıncı Gün" operasyonuyla organize suç lideri Ejder'in peşine düşen ekip, operasyonun planladıkları gibi gitmeyişi üzerine hayal kırıklığı yaşıyor.