Dünya Sigara kısmet kaçırıyor

Sigara kısmet kaçırıyor

Paylaş
Sigara kısmet kaçırıyor

Yapılan bir anket flörtte yeni kriterleri ortaya koydu. Çocuklu olmak puan kaybettirmezken e-sigaranın göründüğü fotoğraflar itici bulunuyor.

İngiltere’de yapılan bir araştırmada insanların potansiyel romantik partnerlerini çevrimiçi ortamda değerlendirirken göz önüne aldıkları kriterler ortaya çıktı. Buna göre bir adayı en itici kılan özellik, sigara ve elektronik sigara içmesi. Kullanıcıların üçte ikisi sigara içenleri, yüzde 54’ü de e-sigara ile fotoğrafı olanları reddedeceğini söylüyor. Bunun yanında evlenip boşanmış olmak artık olumsuz puan değil. İşte o anketten sonuçlar:

Haberin Devamı

Yüzde 80’i evlenip boşanmış bir partnerle çıkmaktan memnuniyet duyuyor. Sadece üç kişiden biri çocuklu birini reddedeceğini söylüyor. Profilde en çok gizlenen ve paylaşılmaktan hoşlanılmayan bilgiler ise şöyle:

Kilo, işsizlik, aile planları, sigara alışkanlığı, e-sigara alışkanlığı, cinsiyet, politik görüş, cinsellik, COVID-19 aşısı durumu, partnerde hoşlanılmayan özellikler ve dini inançlar.

Yüzde 70'i potansiyel partneri boy ya da kilosuna göre değerlendirmiyor.

Vücut modifikasyonları konusunda da yüzde 33'lük kesim müstakbel partnerlerinin piercing ya da dövmesi olmasını istemiyor, üçte ikisi bundan hoşlanmadığını belirtiyor.

EN ŞANSSIZI KOÇ, EN ŞANSLISI BALIK

İngiliz arkadaşlık uygulaması Finding the One’ın kullanıcılarla astroloji ve romantizm hakkındaki görüşleri üzerine yaptığı anketin sonuçları da çarpıcı. Sonuçlar, her dört kişiden birinin doğum günlerine bakarak potansiyel randevuları anında geri çevirdiğini gösteriyor. En talihsiz grup da ateş burçları. Yani Koç, Aslan ve Yay.

Haberin Devamı

Bekarların yüzde 18'i Koç burcundan birini anında kestirip atarken, bu oran Yay burcunda yüzde 15, Aslan burcunda ise yüzde 13.

Erkeklerin yüzde 65'i astrolojiye meraklı kadınları çok itici buluyor.

19 Şubat ve 20 Mart tarihleri arasında doğanlar burçlarına göre reddedilme olasılığı en düşük olanlar. O nedenle en şanslı burç Balık.

Kadınların yüzde 59'u astrolojiye ilgi duyan erkekleri çekici buluyor.