Magazin Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı? Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı? Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Paylaş
Simge Barankoğlu neden gözaltına alındı? Sosyal medya fenomeni Simge Barankoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Simge Barankoğlu polis ekipleri tarafından göz altına alındı. Sosyal medya fenomeni olan ve paylaştığı videolarla tanınan genç kadının emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Peki, Simge Barankoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Neden gözaltına alındı.

Simge Barankoğlu, geçtiğimiz Aralık ayında İzmir polisi tarafından düzenlenen operasyonla göz altına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Bugün gelen haberle sosyal medya fenomeninin yeniden göz altına alındığı öğrenildi. Haberin ardından Simge Barankoğlu hakkında araştırmalar da yoğunluk kazandı.

Haberin Devamı

SİMGE BARANKOĞLU KİMDİR?

Gözaltına alınması haberiyle gündeme gelen Simge Barankoğlu, 1995 yılında dünyaya geldi. Aslen İzmir Ödemişli olan genç kadın, Adnan Menderes Üniversitesi mezunu olduğunu belirtmişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden cesur pozlar veren ve iddialı videolar paylaşan Barankoğlu, 'Örümcek, korktun mu? Yılan, korktun mu?” sözleriyle tanınmış ve yeni bir akımın başlamasına neden olmuştu.

SİMGE BARANKOĞLU NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Simge Barankoğlu, gece saatlerinde, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede yürütülen uygulamalar sırasında durduruldu. Barankoğlu'ya yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) incelemesinde, ünlü Fenomen hakkında sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla hakkında arama kararı bulunduğu tespit edildi.

Haberin Devamı

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Barankoğlu, ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

Ünlü fenomenin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.