Magazin Şirin'den mutlu evliliğin sırları

Şirin'den mutlu evliliğin sırları

Paylaş
Şirin'den mutlu evliliğin sırları

Okan Bayülgen'in eşi Şirin Ediger, mutlu evliliğin sırlarını ve kendisinin bilinmeyen yönlerini anlattı

Şirin Ediger; Türkiye'nin en ünlü ve nevi şahsına münhasır adamlarından birinin, Okan Bayülgen'in karısı, İstanbul'un annesi, Fakülte İstanbul reklam ajansının başkanı... Ünlü reklamcı Şirin Ediger, Harper's Bazaar dergisi için retro kıyafetlerle özel bir çekim yaptı.

"ONLARIN TİRYAKİSİYİM"
''Kendimi bildim bileli yaratıcı işler yapmak istedim. Bunun ilk nedeni; yeni ve farklı olan her şeye duyduğum ilgi. Diğeri de fikir bulmak ile ilgili büyük takıntım.

Babamın işi gereği küçüklüğümde uzun yıllar Amerika'da yaşadık. (Babası Volkan Ediger, Türkiye'nin en önemli enerji danışmanlarından biri.) Hayatımın bir bölümü de Ankara'da geçti. Ankara'yı da çok seviyorum.

Elimde ne varsa; işim, arkadaşlarım, evim, kıyafetlerim ve tabii ki ailem, hepsine çok derinden bağlanıyorum. Koruyucu bir yapım var. Onların tiryakisi oluyorum galiba.

"BU YAZ EN BÜYÜK LÜKSÜM KONSERLERDİ"

Bu yaz en büyük lüksüm, konserlere gitmekti. Bir de ailece yaptığımız beş günlük kısacık tatil. Sosyal anlamda zaten pek bir beklentim yok. İş bitince kızımın yanında olmayı seviyorum.

Bence eve mutlu dönmek için, evin dışında da mutlu olabilmek gerek. Kendini gerçekleştirebilmek, bir şeyler başarabildiğini hissetmek lazım. Başarıya alışmış insanlar da aynı şeyi kariyerlerinde yeni şeyler deneyerek, riskler alarak yapıyor. Dışarıda bunları başarabilenler de tatlı bir yorgunlukla evlerine gelip huzur buluyor. Bunun tam tersi durumlarda ise adrenalini ve mücadeleyi mecburen özel hayatlarında arıyorlar. Bu da ilişkilerin bozulmasına neden oluyor. Her kadın ve erkeğin eli iş tutmalı.

"KUDRETLİ EŞİM.."
Erkenden kalkıp işe gitmiş; tüm günü üretken geçirip eve gelmişsem... Eve geldiğimde beni boynuma atlayarak karşılayan bir kız çocuğu varsa... Ve kafamı omzuna yaslayacağım kudretli eşim yanımdaysa... O gün şahane demektir.

Bir akıllı, bir deliyle hiçbir koşulda anlaşamaz. Bana göre, ancak içlerinde hem delilik, hem de akıllılık barındıran iki insan mutlu olabilir. Kimi gün 'deliler' olarak takılır, kimi zaman 'akıllı' olmaya karar verirler. Böylece hep iki deli ya da iki akıllı olarak iletişim kurmuş olurlar.''

"KARİZMATİK BİRİ GÜZEL KADINLA OLUR"
Ediger; "Eşinizin geçmişinde hep çok güzel kadınlarla birlikte olması, garip bir kadınsı dürtüyle, hoşunuza gitmiyor mu?" sorusunu şöyle yanıtlıyor: "O kadar da hedonist biri değilim canım! Ayrıca, başka insanlar üzerinden kendine değer biçmek doğru değil. Karizmatik ve etkileyici bir adamın, çok güzel bir kadınla olmasından doğal bir şey yok. Bu arada güzellik gibi bir iddiam da yok, çünkü geçici bir mesele bu."

Haberin Devamı

Habertürk