Magazin Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm fragmanı yayınlandı: Ferhat Aslı'ya olan sözünü yiyecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm fragmanı yayınlandı: Ferhat Aslı'ya olan sözünü yiyecek mi?

Paylaş
Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm fragmanı yayınlandı: Ferhat Aslı'ya olan sözünü yiyecek mi?

Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm 2. fragmanı yayılandı. Siyah Beyaz Aşk 1. sezon yeni bölümde Ferhat, Aslı'ya verdiği sözü tutamayacak gibi gözüküyor. Cüneyt ölümle burun buruna...

Kanal D'nin pazartesi günleri romantik anlar yaşatan dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk'ın 1. sezon yeni bölümünde Ferhat, Cüneyt'in yakasına yapışıp hesap soruyor.



Cüneyt Ferhat karşısında tirtir titriyor. Aslı'ya söz verip bir daha silah kullanmayacağını söyleyen Ferhat, kendisine ihanet eden Cüneyt'i her an vurabilir.



Siyah Beyaz Aşk 26. bölümüyle 16 Nisan Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yiğit’in vurulması Ferhat ve Aslı’yı dehşete düşürür! Yiğit güvenlik gereği İstanbul dışında bir yere yerleştirilir. Ancak burada öğreneceği çok önemli bir bilgi Yiğit’i, ailesiyle ilgili gerçeğe yaklaştıracak ve büyük bir tehlikeyi beraberinde getirecektir.

Yiğit’in başına gelen olay, Ferhat’ın hayatını tekrar sorgulamasına sebep olur. Ferhat artık yeni bir karar almak zorundadır.

Namık ve Azad’ın yüzleşmesi yeni bir ortaklığın habercisidir, Cüneyt’in alacağı bir karar Namık’ı ters köşeye yatıracaktır. Cüneyt planını ustalıkla uygularken, sebep olacağı olayların henüz farkında değildir.

Teyzesi Aslı’nın hayatını karartmaya kararlı olan Jülide, adım adım hedefe ilerlemektedir. Ferhat’la ilgili bir gerçeğe ulaşır ki, değil Aslı’nın kaderi, konaktaki herkesin kaderinin yeniden yazılması an meselesidir.

Namık’tan yana istediği desteği bulamayan Cüneyt gemileri yakar. Artık ortaya çıkmanın vakti gelmiştir. Onun eve gelişiyle öyle bir sırrı açığa çıkartır ki, Aslı ve Ferhat’ın aşkı yeniden sınanmaya mahkûm olacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK OYUNCULARI

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Ferhat), Birce Akalay (Aslı), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze Kılınç (Yeter), Ece Dizdar (İdil), Deniz Celiloğlu (Yiğit), Cahit Gök (Cüneyt), Uğur Aslan (Cem), Sinem Ünsal (Gülsüm) ve Kadriye Kenter (Handan)


Yapım : D Productions

Yapımcı : Lale Eren, Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü: Emel Sakarya Aksoy

Yönetmen: Yasin Uslu

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Senaryo: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon

Görüntü Yönetmeni: Ferhat Öçmen

Sanat Yönetmeni: Murat Güney

Müzik: Yıldıray Gürgen










Haberin Devamı