Magazin Sosyal medya bunu konuşuyor: Survivor yarışmacıları daha önce nerede yaşıyordu?

Sosyal medya bunu konuşuyor: Survivor yarışmacıları daha önce nerede yaşıyordu?

Paylaş
Sosyal medya bunu konuşuyor: Survivor yarışmacıları daha önce nerede yaşıyordu?

Survivor 2018'in 23 Şubat'ta yayınlanan bölümünde, Bil Bakalım isimli ödül oyununda All Star'dan Sahra Işık ve Gönüllüler'den Yağmur karşı karşıya geldi. Survivor All Star'da yarışan Sahra Işık, 'Ay yüzeyinde ilk golf oyunu ne zaman oynanmıştır?' sorusuna verdiği inanılmaz cevapla sosyal medyada büyük tepki topladı.

Survivor 2018'in 23 Şubat Cuma akşamı yayınlanan 10. bölümünde Bil Bakalım ödül oyununda yarışmacıların verdiği ilginç cevaplar herkesi şoke etti.

SAHRA'NIN CEVABI ŞOKE ETTİ!

En yakın cevabı verenin kazandığı oyunda, All Star'dan Sahra ve Gönüllüler'den Yağmur karşı karşıya geldi. Alp Kırşan'ın sunduğu oyunda, 'Ay yüzeyinde ilk golf oyunu ne zaman oynanmıştır?' diye soruldu. Doğru yanıtı '1971' olan soruya Sahra Işık, 'Milattan Önce 3000' yılı cevabını yazdı.



O anlar:


SOSYAL MEDYADA SERT ELEŞTİRİLER


Bu cevabın ardından sosyal medyaya Sahra'ya 'Böyle bir cehalet görmedim', 'Sahra soruyu anlayamadı Dünya'nın uydusu olan Ay olarak düşünmedi sanırım' gibi paylaşımlar yaptı.

İşte o yorumlardan bazıları:


AY'A İLK NE ZAMAN ÇIKILDI? AY'DA İLK DEFA GOLF NE ZAMAN OYNANDI?


Ay'a ayak basılma: Aya ilk insanlı yolculuk 20 Temmuz 1969 tarihinde yapıldı. Aya ilk ayak basan insan Neil Ar

Ay'da golf: Apollo 14, Şubat 1971’de Ay’a indi. Apollo 14'ün içinde olan astronotlardan Alan B.Shephard bu tarihi anı farklı bir şekilde değerlendirmek istedi. Yanında bir golf sopası getiren Shephard, golf toplarına vurmaya çalışarak Ay yüzeyinde ilginç bir fizik deneyi de gerçekleştirmiş oldu.



Haberin Devamı