Magazin Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut gözaltına alındı

Paylaş
Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut gözaltına alındı

Elde ettiği cinsel içerikli görselleri yayınladığı, kaldırılması için müştekilere şantaj yaptığı belirlenen sosyal medya fenomeni Gaga Bulut gözaltına alındı.

Sosyal medyada  'Gaga Bulut' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ, Telegram adlı sosyal medya uygulamasında kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, videolardaki kişilere de görsellerin kaldırılması için para karşılığı şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı
Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut gözaltına alındı Kamuoyunda 'Gaga Bulut' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ, Telegram adlı sosyal medya uygulamasında kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, videolardaki kişilere de görsellerin kaldırılması için para karşılığı şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındı.

500 BİN LİRA DEĞERİNDE ALTIN! 

Altuğ'un evinde yapılan aramalarda ise suçtan elde edildiği belirlenen 500 bin lira değerinde altın ve nakit para ele geçirildi.

DAHA ÖNCE DE TUTUKLANMIŞTI

Öte yandan Bulut Altuğ, 2018 Ekim ayında İzmir’de iki erkek çocuğa 100 lira vererek öpüştürdüğü videoyu sosyal medya hesaplarında yayınladığı için yargılandığı davada 17 yıl hapis cezasına çarptırılmış, daha sonra da serbest kalmıştı.