Magazin Sosyal medyaya bomba gibi düşen 'Dilber' ve 'Gemileri Yakarım' akımı! Geri sayım başladı...

Sosyal medyaya bomba gibi düşen 'Dilber' ve 'Gemileri Yakarım' akımı! Geri sayım başladı...

Paylaş
Sosyal medyaya bomba gibi düşen 'Dilber' ve 'Gemileri Yakarım' akımı! Geri sayım başladı...

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Yılmaz Erdoğan, hem kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri ile ekranlara dönüyor. Perşembe akşamı seyirci karşısına çıkacak İnci Taneleri, fragmanıyla sosyal medyada bomba etkisi yarattı. 'Dilber'in videosu sosyal medyada yeni bir akım yarattı.

Yılmaz Erdoğan’ın hayat verdiği “Azem Yücedağ”ın hayata tutunma hikayesini konu alan İnci Taneleri, ilk bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin birinci bölümünden görüntülerin de yer aldığı fragman yayınlandı. Çarpıcı diyalogların yer aldığı fragman, yayınlanır yayınlanmaz diziye ve hikayeye dair merak ise iyice arttı.

Haberin Devamı

BKM imzalı dizinin afişi de görücüye çıktı. Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem Yücedağ’ın kaldığı otelde yapılan afiş çekiminde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka yer aldı.

'DİLBER'İN DANSI DİLLERDEN DÜŞMÜYOR

‘Gemileri Yakarım’ ‘Dilber’in dansı dillerden düşmüyor. Kanal D Ana Haber’in haberine göre; dizi tanıtımlarıyla şimdiden sosyal medyanın gündeminde.

"HERKES YER İÇER HESABI DİLBER ÖDER"E ATIF

Hazar Ergüçlü’nün özel dans dersi alarak hazırladığı dansı ve ona eşlik eden Sincanlı Erkal Sonel’in ‘Gemileri Yakarım’ şarkısı ile ikili tüm Türkiye’nin konuştuğu isimler oldu. Evde, sokakta, işyerlerinde birçok esprili paylaşımlar yapılıyor. Paylaşımlarda “Herkes yer içer hesabı Dilber öder” sözüne atıflar unutulmuyor.

AKIMA OYUNCU BUSE VAROL DA KATILDI

Sosyal medyadaki Dilber akımına katılanlardan birisi de şarkıcı Alişan’ın eşi oyuncu Buse Varol oldu.

Haberin Devamı

Merakla beklenen dizi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.

Sosyal medyada Dilber dansı ve Gemileri Yakarım akımı