Magazin Sosyete Yardım İçin Bir Arada

Sosyete Yardım İçin Bir Arada

Paylaş
Sosyete Yardım İçin Bir Arada

Türkiye'de “gençlerin sivil toplum kuruluşu” olarak 10.yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), TOG Bazar'ın altıncısı bu yıl Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

Cemiyet hayatından bir çok ünlünün ziyaret ettiği TOG Bazar’a bu sene 100’ün üzerinde firma birbirinden özel tasarımlarıyla katıldı. Assos, Ege Yapı Group , Rasen İnşaat ve La Maison des Fleurs co-sponsorluğunda düzenlenen olan TOG Bazar’da her firma kendileri için ayrılan standlarda ürünlerini satışa çıkardı.

Haberin Devamı

TOG Bazar kapsamında ayrıca, cemiyet, sanat ve iş dünyasının genç kuşağından önemli isimler tarafından tasarımı yapılan t-shirtler’in de satışı da gerçekleşti. Aralarında Ezgi Kramer, Buse Terim, Aslı Tandoğan, Yasemin Dormen, Esma Karamancı, Pelin Akın, Nazlı Soylu, Nazlı Yazıcı, Ferhan Şensoy, Pınar Sabancı, Irmak Köseoğlu, Begüm Eyilik ve Zeynep Köseoğlu gibi isimlerin bulunduğu bu genç kadınlar TOG için çok özel t-shirtler tasarladılar.

Bu projeden elde edilen gelir TOG’lu genç kadınlara destek için yürütülen “Kadın Hakları Eğitici Eğitimi” projesinin hayata geçmesine katkıda bulunacak. TOG Bazar’dan elde edilen tüm gelir ise, eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi gibi pek çok farklı alanda Toplum Gönüllüsü Gençler tarafından uygulanmakta olan sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Haber: Murat Tamay

Haberin Devamı