Magazin Star Akademi sanal dünyaya da damgasını vurdu

Star Akademi sanal dünyaya da damgasını vurdu

Paylaş
Star Akademi sanal dünyaya da damgasını vurdu

Star TV'nin yeni yarışma programı Star Akademi için hazırlanan internet sitesi (www.startv.com.tr/StarAkademi), haftada 35.000 kişi tarafından ziyaret ediliyor

Star adaylarının tanıtım sayfaları, performans ve kamera arkası görüntüleriyle izleyicilerin ilgisini çeken web sitesi, güncelliği ile de dikkatleri çekiyor. Bu yazın en çok konuşulan yarışması Star Akademi, internet dünyasına da damgasını vurdu. Yarışmanın web sitesi renkli içeriği ile dikkatleri çekerken; her Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanan canlı gala gecelerinde de sosyal medyada çok konuşuluyor.

Akademi Evi’nde en çok ‘Özel Sohbetler’ merak ediliyor! Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener’den oluşan jürisinden, star adaylarının tanıtımlarına, eğitmenlerinin çok özel röportajlarından, kamera arkası görüntülerine kadar geniş bir içeriğe sahip olan Star Akademi web sitesi, yüksek bir izleyici kitlesine sahip. Son bir hafta içerisinde 25.000’den fazla kişi tarafından görüntülenen yarışmanın web sitesinde, ayrıca mini anketler yapılarak, izleyicilerinin ilgisi ikiye katlanıyor. www.startv.com.tr/StarAkademi üzerinden yapılan anket sonuçlarına göre; izleyiciler, Akademi Evi’nde en çok %40,15 oyla star adaylarının özel sohbetlerini merak ediyor.

Ayrıca, %13,83 oyla Star Akademi’ye bu hafta Derya’nın veda edeceğini düşünen izleyiciler, web sitesi üzerinden ulaşabilecekleri ücretsiz davetiye ile Akademi’nin görkemli gala stüdyosunda, Akademi heyecanını canlı canlı yaşayabiliyorlar. Her Pazartesi gecesi, sosyal ağlarda Star Akademi konuşuluyor! Star Akademi’nin sosyal ağ hesapları da her gala gecesinin ardından %50’ye yakın bir artış gösteriyor. Son bir hafta içerisinden %46’lık bir artış gösteren Star Akademi Facebook Hayran Sayfası (www.facebook.com/starakademi) 5,592 kişi tarafından takip ediliyor.

Ayrıca star adaylarının özel Hayran Sayfaları’na üye olup, desteklediğiniz yarışmacıların özel bilgilerini, resim ve videolarını takip edebilirsiniz. Her Pazartesi Star TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan gala gecelerinde ise popüler sosyal ağ Twitter’da oldukça konuşulan yarışmada, son 7 gün içinde “Star Akademi” kelimesi 1.450 defa twitlendi. Özellikle yayınlandığı süre içerisinde gecenin en çok tweetlenen kelimesi olan Star Akademi, konuşulmaya devam edecek. Önümüzdeki günlerde sürprizlerine devam edecek olan Star Akademi, destekleyenleriyle star adaylarını web sitesi üzerinden canlı chat ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı