Magazin Sürpriz ikiliden 'Muhteşem Bir Son'

Sürpriz ikiliden 'Muhteşem Bir Son'

Paylaş
Sürpriz ikiliden 'Muhteşem Bir Son'

12 Aralık Cuma günü vizyona girecek Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları'nın rol aldığı 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'nun orijinal film müzikleri yayımlandı

Erdal Beşikçioğlu’nun sırılsıklam bir âşığı canlandırdığı tutkulu bir aşk hikayesi anlatan ‘Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’ vizyona girmek için gün sayarken filmin orijinal müziklerinin yer aldığı soundtrack Sony Music etiketiyle yayımlandı. Prodüktörlüğünü, filmin orijinal müziklerine de imza atan ve mor ve ötesi grubundan tanıdığımız Harun Tekin’in üstlendiği albümde; Aylin Aslım, Erhan Akhan, Gece , Koray Candemir, Meriva, mor ve ötesi, Replikas, Sakin ve Vega sevilen şarkılarıyla yer alıyor.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer24495","24495","201412","24495-225737.jpg","1", "0","Sürpriz ikiliden ‘Muhteşem Bir Son’");

Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'nun başrolünde.

Albümde söz ve müziği Harun Tekin’e ait olan filme özel, yepyeni bir şarkı da bulunuyor. Koray Candemir ile filmde Müzeyyen rolünde izlediğimiz ve ilk kez şarkı söyleyen Sezin Akbaşoğulları tarafından seslendirilen ‘Muhteşem Bir Son’ şarkısının video klibi ekranlardaki yerini aldı.

Yönetmenliğini Özkan Aksular’ın üstlendiği klip, filmden romantik sahnelerin yanı sıra Koray Candemir ve Sezin Akbaşoğulları’nın performansını müzik ve sinema severlerin beğenisine sunuyor.

İlhami Algör’ün aynı adlı romanından esinlenilerek senaryosunu Çiğdem Vitrinel ve Ceyda Aşar’ın yazdığı, Ciğdem Vitrinel’in yönettiği ‘Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’, 12 Aralık Cuma günü vizyona girecek.