Magazin Sürprizli gala

Sürprizli gala

Paylaş
Sürprizli gala

Şöhreti için kızından ve eşinden vazgeçen ünlü bir oyuncunun kendisiyle hesaplaşmasını konu edinen ‘Sevda Mecburi İstikamet’in galası düzenlendi. Yönetmeni Çağan Irmak, filmi "Benim için en önemli şey dramatik bir karşıtlık yaratmaktı. Bir tarafta sadece gerçekle yaşayan bir kız öte yanda yalanlar söylemek zorunda bırakılmış oyuncu bir baba. Bu dramatik çatışmadan yola çıktık ve su aktı yolunu buldu" sözleriyle yorumladı.

Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Sevda Mecburi İstikamet’in galası önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti. Yönetmen “Dört yıl sonra ilk defa bir filmimi perdede göreceğim için çok heyecanlıyım. Bizim için çok özel bir film oldu” dedi. Başrol oyuncularından Selin Şekerci “Oyunculukla tekrar barıştığım, iyi ki bu işi yapıyorum dediğim bir set yaşadım” diye konuştu. Filmin kamera arkası ekibi sözü ve müziği Teoman’a ait olan ‘Sevda Mecburi İstikamet’ şarkısını hep bir ağızdan söyleyerek oyunculara sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

KAÇAMAK CEVAP

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşadığı Tolga Güleç’ten ayrılan Yasemin Allen, “Kalbim boş değil. Sevgi doluyum insanlara ve dünyaya karşı. Evet, öyle de söyleyebiliriz” dedi.