Magazin Survivor 2019 ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor 2019 ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Survivor 2019 ödül ve dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Survivor 2019'un 5. bölümü dün akşam ekrana geldi. Survivor son bölümde Türkiye ve Yunanistan yarışmacıları hem erzak ödül oyunu hem de dokunulmazlık için parkurda ter döktü. Peki, oyunları hangi takım kazandı?

Survivor'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Dün yarışmanın 5. bölümü ekrana geldi. Takımlar hem ödül oyunu hem de dokunulmazlık oyununa çıktılar. Her iki yarışmada da Yunanistan takımının üstünlüğü vardı.

Haberin Devamı

SURVIVOR'DA ODÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Türk ve Yunanistan takımları ödül oyununda pirinç ve ay çiçek yağı için mücadele verdiler. Oyunda Yunanistan takımının bariz bir üstünlüğü söz konusuydu. Bu oyunda Ecem talihsiz bir sakatlık yaşadı ve oyunu bırakmak zorunda kaldı. Yarışmayı ise 5-0 Yunanistan takımı kazandı ve ödülün sahibi oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu son olarak Yunanistan takımı kazanmıştı. Dün akşamki bölümde ise kıran kırana bir mücadele daha gerçekleşti. Yarışmacıların hırsı yarışmaya damga vurdu fakat Yunanistan yarışmacıları daha etkili oldu ve oyun 10'a 7 Yunanistan takımının üstünlüğü ile tamamlandı.

SURVIVOR 6. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor'ın 6. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Yeni bölümde kızlar arasında özellikle de Ecem ile Kader arasında tartışma yaşanıyor. Tartışma alevleniyor ve Ecem, Kader'e "Git öteye o zaman!" cümlesini sarf ediyor. Öte yandan yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için parkura çıkıyor. Türkiye takımının ne yapıp ne edip bu mücadeleden galip ayrılması gerekiyor.

Haberin Devamı