Magazin Survivor 2022 ne zaman bitiyor? Survivor All Star finali ne zaman? Survivor’da ödül ne olacak?

Survivor 2022 ne zaman bitiyor? Survivor All Star finali ne zaman? Survivor’da ödül ne olacak?

Paylaş
Survivor 2022 ne zaman bitiyor? Survivor All Star finali ne zaman? Survivor’da ödül ne olacak?

Survivor 2022 finali için artık sayılı günler kaldı. TV8 ekranlarında aylardır mücadele eden yarışmacıların sayısı günden güne azalıyor. Yarışmanın en güçlü isimlerinden Atakan, Ogeday ve Berkan son olarak elenen isimler oldu. Peki, Survivor 2022 ne zaman bitiyor? Survivor All Star finali ne zaman? Survivor’da kaç kişi kaldı? İşte yanıtı…

Survivor 2022, All Star konsepti ile izleyicinin karşısına çıkarken, birbirinden güçlü yarışmacılar aylardır adada kalma mücadelesi veriyordu. Berkan’ın elenmesinin Adem, Hikmet, Batuhan, Nagihan, Ayşe ve Nisa kaldı. Diğer yandan Dominik’te bireysel dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Kalan son dört yarışmacı ise final için İstanbul’a gidecek. Şimdi gözler Survivor 2022’nin finalinin ne zaman olacağı ve Survivor All Star ödülüne çevrildi…

Haberin Devamı

SURVİVOR 2022 NE ZAMAN BİTİYOR?

Survivor 2022’de adım adım finale yaklaşılıyor. Berkan’ın elenmesinin ardından adada, Adem, Hikmet, Batuhan, Nagihan, Ayşe ve Nisa final için yarışıyor.

Bireysel dokunulmazlık için mücadele eden son 6 yarışmacıdan kalan 4 isim İstanbul’da finale çıkacak.

SURVİVOR ALL STAR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor All Star finali için Acun Ilıcalı ve TV8 tarafından bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıl Survivor finali, 25 Haziran tarihinde yayınlanmıştı. Diğer yandan TV8’in bir diğer sevilen yarışması MasterChef Türkiye’nin 1 Temmuz Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak. Bu nedenle Survivor 2022’nin bir hafta içinde final yapacağı tahmin ediliyor.

SURVİVOR’DA ÖDÜL NE OLACAK?

Survivor’un bu seneki ödülü henüz belli olmadı. Önceki yıllara da bakıldığında şampiyonluk ödülünün finale kadar belli olmadığı görülüyor. Bu nedenle ödülün de final gecesi açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı