Magazin Survivor 2022 Şampiyonu kim oldu? Survivor All Star birincisi kim? Adem mi Nisa mı?

Survivor 2022 Şampiyonu kim oldu? Survivor All Star birincisi kim? Adem mi Nisa mı?

Paylaş
Survivor 2022 Şampiyonu kim oldu? Survivor All Star birincisi kim? Adem mi Nisa mı?

Survivor 2022 şampiyonu 30 Haziran Perşembe akşamı belli oldu. Yaklaşık 6 aydır devam eden zorlu mücadelenin ardından Adem ve Nisa finalist olarak SMS oylamasına kalmıştı. TV8 ekranlarında canlı yayınlanan programda Acun Ilıcalı oylamanın sonucunu açıkladı. Peki, Survivor 2022 Şampiyonu kim oldu? Survivor All Star birincisi kim? Adem mi Nisa mı? İşte yanıtı…

Survivor 2022 Şampiyonu hem zorlu ada koşulları hem de güçlü rakiplerini geride bırakarak birincilliği göğüsledi. Önceki gece yapılan yarı finalde, ilk olarak Ayşe elenmiş, Nisa, Batuhan ve Adem finale çıkmak için SMS oylamasını beklemişti. Oylama sonucunda en çok oyu alan Adem ilk finalist olurken, Batuhan yarı finalde elendi ve Nisa finale adını yazdıran ikinci isim oldu. 30 Haziran 2022 Perşembe gecesi ise Survivor All Star birincisi canlı yayında açıklandı. İşte Survivor 2022 şampiyonu…

Haberin Devamı

SURVİVOR 2022 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

TV8 ekranlarında 5 buçuk ay önce başlayan Survivor All Star 2022’nin şampiyonu 30 Haziran gecesi belli oldu.

Dominik’te gerçekleşen Survivor bu yıl All Star konseptinde yapıldı ve hem ünlüler hem de gönüllüler takımında daha önce şampiyon olmuş, finale kalmış ve yüksek performans göstermiş birbirinden güçlü yarışmacılar yer aldı.

Bu yıl en iyilerin katıldığı Survivor’da yarışma şartları da aynı ölçüde zordu. Eleme adayı olan yarışmacılar hem yokluk adası hem de sürgün adası gibi ilk defa hayata geçiren uygulamalarla karşı karşıya kaldı.

Zorlu geçen 5 buçuk ayın ardından Ayşe Yüksel, Nisa Bölükbaşı, Batuhan Karacakaya ve Adem Kılıçcı son dörde kalan isimler oldu. Adem ve Batuhan’ın yarı finali garantilemesinin ardından Ayşe ve Nisa SMS oylamasında yarı final için karşı karşıya kaldı. SMS oylamasında ipi göğüsleyerek yarı finale çıkan isim Nisa oldu.

Haberin Devamı

Adem, Batuhan ve Nisa’nın yer aldığı final oylamasında ise Adem ve Nisa en çok oyu alarak adını finale yazdıran isimler oldu. Batuhan Karacakaya böylelikle yarı finalde Survivor All Star’dan elenmiş oldu.

30 Haziran Perşembe gecesi Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı final için karşı karşıya geldi. Heyecan içinde gecenin sonunda Acun Ilıcalı Survivor 2022 şampiyonunu açıkladı. Survivor All Star birincisi Nisa Bölükbaşı oldu. Nisa ayrıca Survivor’un ikinci kadın şampiyonu olmuş oldu.