Magazin Survivor 2023 ne zaman başlıyor? TV8 ile 2023 Survivor kadrosu açıklandı mı, kimler yarışacak?

Survivor 2023 ne zaman başlıyor? TV8 ile 2023 Survivor kadrosu açıklandı mı, kimler yarışacak?

Paylaş
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? TV8 ile 2023 Survivor kadrosu açıklandı mı, kimler yarışacak?

Tv8'in ilgi ile izlenen yarışması Survivor, ilk olarak 2005'te yayınlanmaya başlamıştı. Her sene farklı yarışmacı kadrosu ile dikkat çeken Survivor 2023'te ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Allstar kadrosuyla en başarılı Survivor yarışmacılar bir araya gelmişti. Bu sezon ise Survivor'da fenomen isimlerin yer alması bekleniyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlayacak? Survivor başlama tarihi belli oldu mu, hangi tarihte? TV8 ile 2023 Survivor kadrosu açıklandı mı, kimler yarışacak?

Her sezon Tv8 ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören Survivor yarışmasının yeni sezonu için geri sayım başladı. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlayacak? Survivor başlama tarihi belli oldu mu, hangi tarihte? TV8 ile 2023 Survivor kadrosu açıklandı mı, kimler yarışacak?

Haberin Devamı

2023 SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sunuculuğunu Murat Ceylan'ın üstlendiği Survivor adlı yarışma programının yeni sezonda All Star-Fenomenler formatıyla yayınlanacağı iddia edildi.

Ancak söz konusu iddialara ilişkin henüz TV8'den ve Acun Ilıcalı'dan resmi bir açıklama gelmedi.

TV8'in en çok izlenen iki yarıışma programı Masterchef ve Survivor, aynı tarihlerde yayınlanmadığı biliniyor. Buna göre, Survivor 2023 sezonunun Masterchef'in sezonu tamamlamasının ardından başlaması bekleniyor.

SURVİVOR 2023 KADROSU AÇIKLANDI MI?

Güçlü yarışmacı kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Survivor'ın yeni sezonunda yarışacak isimler henüz belli olmadı.

Sosyal medyada 2023 Survivor All Star fenomenler kadrosunda Hakan Hatipoğlu, Faster Abdü, Merve Yalçın, Yaren Alaca, Furkan Kızılay ve Semih Öztürk gibi isimlerin yer alacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Ancak iddialara ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor.