Magazin Survivor 46. bölüm fragmanı… Dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Atakan’a ne oldu?

Survivor 46. bölüm fragmanı… Dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Atakan’a ne oldu?

Paylaş
Survivor 46. bölüm fragmanı… Dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Atakan’a ne oldu?

Survivor 46. bölüm fragmanı… Dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor Atakan’a ne oldu? Survivor’da bu hafta birleşmeden önceki son dokunulmazlık oyunu oynanacak. Hangi takımın dokunulmazlığı alacağı merak ediliyor. Dokunulmazlık oyununda yaşanan kazada Survivor Atakan’a ne oldu? İşte Survivor 46. Bölüm fragmanı…

Survivor’un bu akşam ekranlara gelecek 46. bölümünde dokunulmazlık oyunu için nefesler tutuldu. Adadaki birleşme önceki son dokunulmazlık oyununu siyah takım mı yoksa beyaz takım mı kazanacak? Dokunulmazlık oyununda yaşanan kazada Atakan’a ne oldu? İşte bu akşam yayınlanacak Survivor 46. bölüm fragmanı…

Haberin Devamı

Siyah ve beyaz takım arasındaki rekabet giderek artıyor. Survivor Türkiye Yunanistan’ın 46. bölümünü bu akşam saat 20:00’ yayınlanacak. Survivor 2019’da geçen hafta siyah takımdan Melisa elendi. Melisa'nın elenmesi takımlara nasıl yansıdı? Dokunulmazlık oyununda Sabriye’nin korkusu Acun’u çileden çıkardı.

Dokunulmazlık oyununun devamında Atakan yarışma esnasında kaza geçirdi. Takım arkadaşları ve rakip takımda büyük panik yaşandı. Acun Ilıcalı oyunu durdurdu. Survivor yarışmacıları Atakan’ı sudan çıkardı.

İŞTE 46. BÖLÜM FRAGMANI

Atakan’ın başına ne geldiği durumunun ne olduğu ile ilgili net bir bilgi yok. Ancak Atakan’ın hayranlarından oluşan fan hesabından Atakan’la ilgili önemli bir durum olmadığını sadece göğsünü suya sert bir şekilde çarptığı için durduğunu sonra da oyuna devam ettiği şeklinde bir mesaj paylaşıldı.

Haberin Devamı