Magazin Survivor eleme adayı kim oldu 20 Mayıs? Dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayı kim oldu 20 Mayıs? Dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı?

Paylaş
Survivor eleme adayı kim oldu 20 Mayıs? Dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor All Star’da 20 Mayıs Cuma akşamı haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ve eleme adayı heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımı tüm dokunulmazlıkları kaybetmiş ve 5 takım arkadaşıyla birlikte eleme potasına giren Seda SMS oylaması sonucu adaya veda etmişti. Peki, dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı? 20 Mayıs Survivor All Star eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star eleme adayı kim oldu 20 Mayıs?’ ve ‘Dün akşam dokunulmazlığı kim kazandı?’ soruları dün akşam TV8 ekranlarındaki heyecanı canlı olarak izleyemeyenler tarafından araştırılıyor. Dün akşam Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve ilk eleme adayı da belli oldu…

Haberin Devamı

DÜN AKŞAM DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dün akşamki dokunulmazlık oyunu özellikle Gönüllüler takımı için büyük önem taşıyordu. Finale doğru gidilirken, son konseyde 6 eleme adayının da Gönüllüler takımından çıkması neticesinde takımın en başarılı isimlerinden Seda elenmişti.

Hem suda hem de karada oynana dokunulmazlık oyununda her zamanki gini ilk olarak kadın yarışmacılar parkura çıktı ve ilk etabın kazananı Gönüllüler takımı oldu.

Erkeklerin yarıştığı ikinci etapta ise ünlüler galip geldi. Best of ile final yapılan dokunulmazlık oyununun kazananı ise Ünlüler takımı olunca dokunulmazlık da Ünlülere gitti.

SURVİVOR ALL STAR ELEME ADAYI KİM OLDU 20 MAYIS?

Survivor All Star’da Gönüllüler takımı sezonun en kötü günlerini geçiriyor. Geçtiğimiz hafta 6 dokunulmazlığın 6’sını da kaybeden takım bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununda da mağlup oldu. Böylece arka arkaya 7 dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı içlerinden bir ismi eleme adayı seçmek için konseyde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Daha Seda’nın gidişinin üzerinden kısa süre geçmişken yine bir takım arkadaşlarının ismini yazmak zorunda olan Gönüllüler takımı konseyde zorlandı. Bireysel dokunulmazlığı alan isim Hikmet oldu ve onun ismi konseyde yazılamadı.

Yapılan oylamada Survivor All Star’ın bu haftaki ilk eleme adayı en çok oyu alan Berkan oldu.