Magazin Survivor All Star’da adaya veda eden isim dün akşam netleşti

Survivor All Star’da adaya veda eden isim dün akşam netleşti

Paylaş
Survivor All Star’da adaya veda eden isim dün akşam netleşti

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor 2024 All Star, hız kesmeden devam ediyor. Büyük bir mücadelenin sürdüğü Survivor yarışmasında dün akşam adaya veda eden isim belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2024’te haftanın eleme adayları belli olmuştu. Eleme potasına giren isimler arasında kırmızı takımdan Kardeniz, kırmızı takımdan Pınar, mavi takımdan Aysu ve kırmızı takımdan Berna yer almıştı. Survivor All Star'ın önceki bölümlerinde ilk eleme adayı Kardeniz, ikinci Pınar, üçüncü Aysu, dördüncü Berna, Rio Karnavalı ödüllü dans yarışmasınında şampiyonu Damla Can olmuştu. Bu bölümde çok zor şartlar altında ödül oyunu oynansada iki takımda yarışmayı bir an bile bırakmadı. Eleme adayları düelloya çıktı. 

Haberin Devamı

Ödül oyununda yağmur çok feci şekilde bastırmasına rağmen yarışmacılar mücadeleden bir an bile kaçmadı. Aleyna'nın 'Yağarsa yağmur yağar' şarkı sözleri biraz olsa ortamı ısıttı. Son oyuna Sercan Yıldırım ve Ogeday çıktı. Ogeday'ın kazanmasıyla 10'a 5'lik farklı skorla ödül oyununu Mavi Takım kazandı. Düellonun ilk turunda Pınar, Kardeniz'i yenerek eleme potasından çıktı. Berna'nın da Aysu'yu yenmesiyle beraber düellonun finaline Aysu ve Kardeniz çıktı. Finalde 5-1'lik skorla Aysu kazandı. Adaya veda eden isim Kardeniz oldu. Kardeniz son oyundan sonra gözyaşları içinde kaldı. Takım arkadaşları tek tek sarılarak onu motive etti.