Magazin Survivor All Star'da elenen isim belli oldu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor All Star'da elenen isim belli oldu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Paylaş
Survivor All Star'da elenen isim belli oldu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Surivor All Star'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda Survivor’a veda eden isim netleşti.

 Survivor'da heyecan katlanarak devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Eleme düellosunda ise eleme potasında yer alan yarışmacılar, Survivor hayatına devam edebilmek için kıyasıya bir mücadeleye girişti. 

Haberin Devamı

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Dört kişinin çıktığı düellodan adaya veda eden isim belli oldu. Survivor All Star'da düello finaline Begüm ve Aysu çıktı. Aysu'nun kazanmasıyla Begüm Yücetan adaya veda etti.

 

Final yarışını kaybederek Survivor hayallerine veda eden Begüm gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışmada kalmanın kendisine çok iyi geldiğini söyleyen Begüm "Pozitif kalmaya çalışıyorum, hayatımda da zor durumlardan kendimi pozitif kalmaya çalışarak çıkarttım. Amatabii ki çok üzgünüm şu an. Evde otururken Survivor'da deneyimlemek istediğim çok şey vardı. Survivor'u çok seviyorum, burada olmayı çok seviyorum, çok sevdim ve bütün arkadaşlarım çok güzel destek verdiler bana kırmızı takım da. Hepsine çok teşekkür ederim hepsine" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı