Magazin Survivor 8 Haziran eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı? Survivor All Star’da kim elendi?

Survivor 8 Haziran eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı? Survivor All Star’da kim elendi?

Paylaş
Survivor 8 Haziran eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu dün kim kazandı? Survivor All Star’da kim elendi?

Survivor All Star’da dün akşam dokunulmazlık oyununu oynanırken aynı zamanda yeni takımlar da oluşturuldu. Yarışmacılar takım kaptanı olabilmek için ter dökerken en performansı gösteren yarışmacı kendi takımı için yarışmacı seçme hakkını elde etti. Ardından oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan bir yarışmacı da haftanın ilk eleme adayı oldu. İşte 8 Haziran Çarşamba Survivor’da yaşananlar…

8 Haziran akşamı TV8 ekranlarında yine Survivor fırtınası esti. Evrim’in elenmesinin ardından ilk olarak takımlar yeniden oluşturulurken, yapılan yeni seçme ile Mavi ve Kırmızı (Ünlüler ve Gönüllüler) takımı yeniden şekillendi. Dokunulmazlığı kazanan takım rahat bir nefes alırken, kaybeden takımdan bir isim eleme adayı oldu. İşte Survivor All Star’da 8 Haziran Çarşamba akşamı yaşananların özeti…

Haberin Devamı

SURVİVOR KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da yarışmacı sayısı azaldıkça takımlar arasındaki güç dengesinin bozulmasıyla geçtiğimiz hafta yeni takımlar oluşturuldu ve Acun Ilıcalı her hafta elemenin ardından yeni takım sistemine geçileceğini duyurdu.

Dün akşam da ikinci defa yeni takımlar oluşturulurken, yarışmacılar takım kaptanı olabilmek için parkura çıktı. Erkekler ve kadınlar özelinde yapılan kaptanlık yarışında Atakan 46 saniye, Nagihan ise 52 saniye skorla takım kaptanı oldular.

Nagihan ve Atakan’ın takım kaptanı olduğu takımların kadroları ise şu şekilde;

MAVİ TAKIM (GÖNÜLLÜLER)

  • Atakan,
  • Berkan,
  • Nisa,
  • Hikmet,
  • Ogeday.

KIRMIZI TAKIM (ÜNLÜLER)

  • Nagihan,
  • Adem,
  • Ayşe,
  • Batuhan,
  • Anıl.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU DÜN KİM KAZANDI?

Nagihan ve Atakan’ın kaptanlıklarında oluşturulan yeni takımların mücadelesinde dokunulmazlık oyunu kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Heyecan ve rekabet dolu yarışmanın ardından haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım Atakan’ın kaptanı olduğu Mavi takım (Gönüllüler) oldu. Kırmızı takım eleme adayını seçmek için konseyde bir araya geldi.

Haberin Devamı

SURVİVOR 8 HAZİRAN ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım (Ünlüler) konseyde oy kullanarak eleme adayını seçtiler. Yapılan oylamada en çok oyu alarak haftanın ilk eleme adayı olan ismi Ayşe oldu.

SURVİVOR ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta, Hikmet, Evrim, Nisa ve Anıl eleme adayı olmuştu. Yapılan SMS oylamasının sonucuna göre yarışmadan elenen isim Evrim oldu.