Magazin Survivor Alpay Kazan neden öldü? Survivor Alpay Kazan hastalığı neydi?

Survivor Alpay Kazan neden öldü? Survivor Alpay Kazan hastalığı neydi?

Paylaş
Survivor Alpay Kazan neden öldü? Survivor Alpay Kazan hastalığı neydi?

Acun Ilıcalı'nın hem yakın dostu olan hem de Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olan Alpay Kazan hayatını kaybetti. Vefatının ardından vatandaşlar, Alpay Kazan koronavirüs müydü, kanser miydi? Survivor Alpay Kazan hastalığı neydi? Alpay Kazan neden öldü? sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. Peki, Alpay Kazan covid miydi? Alpay Kazan ne hastalığı vardı? Alpay Kazan kanser miydi?

Acun Ilıcalı'nın hem yakın dostu olan hem de Acun Medya Genel İdari Koordinatörü olan Alpay Kazan hayatını kaybetti. Ünlü televizyoncu acısını Instagram hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Alpay Kazan ile fotoğrafını paylaşıp, “Alpay’ım ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.” ifadelerini kullandı. Peki, Alpay Kazan koronavirüs müydü, kanser miydi? Survivor Alpay Kazan hastalığı neydi? Alpay Kazan neden vefat etti?

Alpay Kazan neden vefat etti?

Hayatını kaybeden Alpay Kazan, Acun Medya Şirketinde Genel İdari Koordinatörlük görevini yürütmekteydi. Alpay Kazan'ın kanser hastası olduğu belirtiliyor.

Kanser tedavisi gören Alpay Kazan'ın ne kanseri olduğu açıklanmadı. Hakan Hatipoğlu'nun paylaşımına Demet Akalın'ın 'Covid mi?' sorusu üzerine Ahmet Demirci 'Kanserdi. Mekanı cennet olsun' açıklamasını yaptı. Fakat ne kanseri, hangi kanser olduğu bilinmemektedir.

Haberin Devamı